reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

na ozdobu

podle potřeby

Postup přípravy

Krůtí prsa očistíme a nakrájíme na kostky asi 2 x 2 cm, které osolíme a opepříme. cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. Stonky chřestu důkladně oloupeme a dřevnaté části odřízneme. Pak chřest nakrájíme na kousky asi 2 cm dlouhé.

Na oleji zprudka opečeme kousky masa dorůžova. Pak je vyjmeme a k výpeku přidáme máslo, na kterém zvolna zesklovatíme cibuli. Pak vmíchám mouku, vše osmahneme, podlijeme vývarem, vložíme opečené maso a zvolna dusíme doměkka. Asi 8 minut před dokončením vmícháme kousky chřestu, dochutíme solí, pepřem a muškátovým oříškem. Podusíme tak, aby byl chřest tak akorát na skus.

Dušené krůtí kousky s bílým chřestem podáváme s uvařenými nudlemi a zdobíme čerstvou nasekanou pažitkou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Přidat příspěvek k receptu Dušené krůtí kousky s bílým chřestem

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.