reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Dušené kořeněné vepřové maso

Recept na vepřové maso s výraznou vůní a chutí.


  • 3,9

    3,8 7
  • 2 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Energetická hodnota

3196 kJ / 763,5 kCal
(na 1 porci)

Postup přípravy

Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme nadrobno. Dýňová semínka nasekáme na jemno. Maso nakrájíme na velké kostky a vložíme do kastrolu.

K masu přidáme vývar, kmín, pepř, sůl, nasekanou cibuli a česnek. Na mírném ohni pod pokličkou vaříme maso do změknutí asi 2 hodiny. Pak přidáme dýňová semínka a necháme 5 minut vydusit, aby směs zhoustla. Nakonec podle chuti okořeníme, přisolíme a přidáme citronovou šťávu.

Dušené kořeněné vepřové maso podáváme jako hlavní chod s vařenou rýží.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Dušené kořeněné vepřové maso

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.