reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Dušené kořeněné vepřové maso

Recept na vepřové maso s výraznou vůní a chutí.


  • 3,9

    3,8 7
  • 2 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Energetická hodnota

3196 kJ / 763,5 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 600 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 856 hodnocení

Recept na vánoční vosí hnízda krok za krokem

13. 12. 2019

Bábovka

4,7 1 615 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 696 hodnocení

Jak vybrat kapra?

12. 12. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 178 hodnocení

Čajové pečivo na vánočním stole

12. 12. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 575 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 694 hodnocení

Jemná šlehačková vánočka krok za krokem

11. 12. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 274 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 566 hodnocení

Potravinové alergeny a nejčastější příznaky: Poznáváte je?

11. 12. 2019

Postup přípravy

Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme nadrobno. Dýňová semínka nasekáme na jemno. Maso nakrájíme na velké kostky a vložíme do kastrolu.

K masu přidáme vývar, kmín, pepř, sůl, nasekanou cibuli a česnek. Na mírném ohni pod pokličkou vaříme maso do změknutí asi 2 hodiny. Pak přidáme dýňová semínka a necháme 5 minut vydusit, aby směs zhoustla. Nakonec podle chuti okořeníme, přisolíme a přidáme citronovou šťávu.

Dušené kořeněné vepřové maso podáváme jako hlavní chod s vařenou rýží.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Dušené kořeněné vepřové maso

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.