reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Dušené hovězí po Javansku

Hovězí maso s rajčatovou šťávou s rýží, posypané cibulkou.


  • 4,6

    13×

    4,6 13
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo, rajčata omyjeme a rozkrájíme.

Na větší kousky nakrájené a osolené hovězí maso smícháme s kořením a nahrubo nakrájenou cibulí a dusíme na oleji, až se vydusí šťáva. Pak přidáme sójovou omáčku, zalijeme horkou vodou a dusíme doměkka. Ke konci přidáme rozkrájená rajčata a ještě asi 10 minut podusíme.

Hotový pokrm dušené hovězí po Javansku sypeme dočervena osmaženou cibulkou a podáváme s rýží.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Dušené hovězí po Javansku

    Celkový počet komentářů: 1

    • Venca Jirousek
      Venca Jirousek

      Vynikající

      Z důvodu absence muškátového oříšku jsem použil koření na hovězí maso. Ale nevadí. S výsledkem jsem byl moc spokojen i když se mi hned ze začátku trochu připálil olej.
      Jídlo je moc dobré. Sojová omáčka zvýrazňuje chuť masa a rajčata dodávají kyselejší podtext.
      Doporučuju, protože jde o velmi jednoduchý a skvělý recept.

      13.04.2011 14:10:26

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Dušené hovězí po Javansku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.