Dušené hovězí na česneku

2 hod | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 84156x
Klasická úprava hovězího se špenátem a bramborovými knedlíky.
Komentáře receptu 5
Uvařil jsem to (Recept vařilo 12 lidí)


Postup přípravy receptu

Cibuli nakrájíme a dáme do hrnce do rozpáleného oleje. Tři stroužky česneku nakrájíme na plátky, přidáme k cibuli a krátce osmažíme.

Přidáme na kostky nakrájené maso, promícháme, osolíme a podlijeme vodou. Hrnec přiklopíme a hovězí na česneku dusíme asi hodinu a půl. Pokud je třeba, podlijeme další vodou. Když je maso měkké, prolisujeme k němu zbývající stroužky česneku a ještě krátce povaříme.

Dušené hovězí na česneku podáváme nejlépe se špenátem a bramborovými knedlíky.

autor receptu:

Dušené hovězí na česneku

Počet přidaných receptů: 34

Ingredience

na porce

Energetický příjem

Dušené hovězí na česneku - vypočítali jsme, že jedna porce připravená z uvedeného množství surovin představuje přibližný energetický příjem: 800 kJ / 191,3 kCal (na 1 porci)
Vaše cena 2199 běžně 4398 Kč sleva 50 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,5
skvělý recept
56 hlasujících
  • Recept Dušené hovězí na česneku - Hovězí na česneku

Kuchařky obsahující recept Dušené hovězí na česneku

Recept se nachází v 158 kuchařkách
Dajpum
Dagmařiny Recepty 2627 receptů
KDI
VARENIE 8355 receptů
alča
Babča ALČA 1186 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Dušené hovězí na česneku

Celkový počet komentářů: 5
Nalezeno receptů: 5
Přidat příspěvek k receptu Dušené hovězí na česneku
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept