reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Dušené hovězí maso

Hovězí maso ve vlastní šťávě se zeleninou, je výborné a rýží a brambory.


  • 2,9

    1 142×

    2,9 1142
  • 2 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Zeleninu očistíme. Vše kromě rajčete nakrájíme nadrobno. Rajčata jen překrájíme.

V hrnci rozehřejeme tuk, vsypeme cibuli a zpěníme ji. Přidáme maso a důkladně ho osmažíme ze všech. Takto připravené maso podlijeme vývarem nebo vodou, přidáme rajče, celer a mrkev. Hotovou směs okořeníme, osolíme a dusíme pod pokličkou na velmi mírném ohni, až maso změkne.

Dušené hovězí maso podáváme s přílohou podle chuti.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Dušené hovězí maso

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.