reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Dušené červené zelí

Doladění medové kachničky a houskového knedlíku.


  • 3,7

    325×

    3,6 325
  • 25 min

  • 13×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 749 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 987 hodnocení

Videorecept: Báječné domácí těstoviny s pestem a kuřecím masem

1. 6. 2020

Bábovka

4,7 1 709 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 797 hodnocení

Jak využít voňavý kopr v kuchyni?

1. 6. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 201 hodnocení

Víkendové pečení: Recept na perník s ořechy krok za krokem

31. 5. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 767 hodnocení

Češi milují vepřové! Ale jak takovou kotletu či bůček správně připravit?

31. 5. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 657 hodnocení

Dort s mascarpone a ovocem krok za krokem

29. 5. 2020

Postup přípravy

Větší cibuli nakrájíme nadrobno.

V hrnci rozehřejeme olej a cibuli pomalu orestujeme dozlatova. Pak přidáme sterilované červené zelí i s nálevem. Bramboru oloupeme, nastrouháme ji najemno a přidáme k zelí. Dusíme pod pokličkou doměkka.

Před podáváním případně dochutíme podle vlastní chuti - sůl, cukr, ocet.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Dušené červené zelí

    Celkový počet komentářů: 29
    • Katerina
      Katerina

      Komentář k receptu Dušené červené zelí

      Resi to, protoze cloveka hned prejde chut, kdyz je ta kacena na uhel. To si clovek radeji najde jiny receot i na zeli, aby to nedopadlo jako na obrazku �

      25.02.2020 13:56:57

    • Kateřina
      Kateřina

      Komentář k receptu Dušené červené zelí

      Vy tady řešíte kachnu když je to recept na zelí �

      12.02.2020 12:55:44

    • Yveta
      Yveta

      Recept se mi nelíbí

      Proc je ta kachna na cerno?�des a hruza vazeni..

      03.11.2018 11:26:59


    • Renča Prokšová
      Renča Prokšová

      Komentář k receptu Dušené červené zelí

      Zelí si můžete dochutit sami podle sebe. :D
      A ty fotky jsou hrozné, snad i na hrnci ještě zaschlé zbylé jídlo z minula ne? :DD

      26.09.2018 20:30:24

    • Simic
      Simic

      Komentář k receptu Dušené červené zelí

      Co to sakra je :-D

      25.03.2017 08:58:19

    • Zeli
      Zeli

      Komentář k receptu Dušené červené zelí

      Do hrnce pridame spek(popripade sadlo , olej) nadrobno nakrajenou cibuly, opeceme do zlatova, pridame Sterilizovane zeli,...HOTOVO , dle chuti se muze pridat cukr atd...Cervene zeli ma byt sladke takze zadny OCET

      15.01.2017 12:41:23

    • holomajzna
      holomajzna

      Kde je soudnost ??????

      Nenavádějte začínající kuchaře vařit prasárny!!!!

      10.01.2017 04:40:47

    • mini
      mini

      Komentář k receptu Dušené červené zelí

      Dekuji za recept! Nam zeli moc chutnalo-bylo lepsi nez loni,kdy jsem ho zahustila moukou. Jeste jsem do nej dala dle receptu loňskeho trosku cerveneho vina;)

      14.11.2016 09:30:03

    • Lůca
      Lůca

      Komentář k receptu Dušené červené zelí

      Ta fotka nemá chybu...:D...za to zelí nic moc recept.Za mě ne.

      27.10.2016 19:42:33


    Nalezeno receptů: 29
    |< << 123 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Dušené červené zelí

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.