reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Dušené červené zelí

Doladění medové kachničky a houskového knedlíku.


  • 3,7

    291×

    3,6 291
  • 25 min

  • 13×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 556 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 824 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 668 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 167 hodnocení

Víkendové pečení s ořechy: 6 koláčů, které musíme zkusit!

13. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 565 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Zelí v našem jídelníčku nesmí chybět: Proč je tak zdravé?

12. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 539 hodnocení

Recept na bezlepkový ořechový koláč krok za krokem

11. 10. 2019

Postup přípravy

Větší cibuli nakrájíme nadrobno.

V hrnci rozehřejeme olej a cibuli pomalu orestujeme dozlatova. Pak přidáme sterilované červené zelí i s nálevem. Bramboru oloupeme, nastrouháme ji najemno a přidáme k zelí. Dusíme pod pokličkou doměkka.

Před podáváním případně dochutíme podle vlastní chuti - sůl, cukr, ocet.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Dušené červené zelí

    Celkový počet komentářů: 27
    • Yveta
      Yveta

      Recept se mi nelíbí

      Proc je ta kachna na cerno?�des a hruza vazeni..

      03.11.2018 11:26:59

    • Renča Prokšová
      Renča Prokšová

      Komentář k receptu Dušené červené zelí

      Zelí si můžete dochutit sami podle sebe. :D
      A ty fotky jsou hrozné, snad i na hrnci ještě zaschlé zbylé jídlo z minula ne? :DD

      26.09.2018 20:30:24

    • Simic
      Simic

      Komentář k receptu Dušené červené zelí

      Co to sakra je :-D

      25.03.2017 08:58:19


    • Zeli
      Zeli

      Komentář k receptu Dušené červené zelí

      Do hrnce pridame spek(popripade sadlo , olej) nadrobno nakrajenou cibuly, opeceme do zlatova, pridame Sterilizovane zeli,...HOTOVO , dle chuti se muze pridat cukr atd...Cervene zeli ma byt sladke takze zadny OCET

      15.01.2017 12:41:23

    • holomajzna
      holomajzna

      Kde je soudnost ??????

      Nenavádějte začínající kuchaře vařit prasárny!!!!

      10.01.2017 04:40:47

    • mini
      mini

      Komentář k receptu Dušené červené zelí

      Dekuji za recept! Nam zeli moc chutnalo-bylo lepsi nez loni,kdy jsem ho zahustila moukou. Jeste jsem do nej dala dle receptu loňskeho trosku cerveneho vina;)

      14.11.2016 09:30:03

    • Lůca
      Lůca

      Komentář k receptu Dušené červené zelí

      Ta fotka nemá chybu...:D...za to zelí nic moc recept.Za mě ne.

      27.10.2016 19:42:33

    • enamkaaa
      enamkaaa

      červené zelí

      zdravím u nás se dnes peče kačena k tomu červ.zelí a domácí bramb.knedlík.Do zelí přidávám nastrouhané jabko .doufám,že si pochutnáme.

      10.09.2016 08:49:19

    • Kačica1
      Kačica1

      Spálená kačena!

      Tak takhle spálenou kačenu jsem naposledy měla na dovolené v egyptě, když jsem sa zapomněla namazat.

      22.11.2015 15:33:48


    Nalezeno receptů: 27
    |< << 123 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Dušené červené zelí

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.