reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Dušené červené zelí

Doladění medové kachničky a houskového knedlíku.


  • 3,7

    311×

    3,6 311
  • 25 min

  • 13×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 651 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 904 hodnocení

Zažeňte hlad v práci! 6 tipů na rychlé jídlo do krabičky

18. 2. 2020

Bábovka

4,7 1 650 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 725 hodnocení

Luštěninové saláty: Jak na zdravý oběd, který opravdu chutná

17. 2. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 130 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 184 hodnocení

Recept na kuřecí nudličky v kokosové omáčce krok za krokem

16. 2. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 578 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 717 hodnocení

Videorecept: Vyzkoušejte masopustní smažené koblihy ze sladkých brambor

15. 2. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 277 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 600 hodnocení

Zamilovaná valentýnská psaníčka krok za krokem

14. 2. 2020

Postup přípravy

Větší cibuli nakrájíme nadrobno.

V hrnci rozehřejeme olej a cibuli pomalu orestujeme dozlatova. Pak přidáme sterilované červené zelí i s nálevem. Bramboru oloupeme, nastrouháme ji najemno a přidáme k zelí. Dusíme pod pokličkou doměkka.

Před podáváním případně dochutíme podle vlastní chuti - sůl, cukr, ocet.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Dušené červené zelí

    Celkový počet komentářů: 28
    • Kateřina
      Kateřina

      Komentář k receptu Dušené červené zelí

      Vy tady řešíte kachnu když je to recept na zelí �

      12.02.2020 12:55:44

    • Yveta
      Yveta

      Recept se mi nelíbí

      Proc je ta kachna na cerno?�des a hruza vazeni..

      03.11.2018 11:26:59

    • Renča Prokšová
      Renča Prokšová

      Komentář k receptu Dušené červené zelí

      Zelí si můžete dochutit sami podle sebe. :D
      A ty fotky jsou hrozné, snad i na hrnci ještě zaschlé zbylé jídlo z minula ne? :DD

      26.09.2018 20:30:24


    • Simic
      Simic

      Komentář k receptu Dušené červené zelí

      Co to sakra je :-D

      25.03.2017 08:58:19

    • Zeli
      Zeli

      Komentář k receptu Dušené červené zelí

      Do hrnce pridame spek(popripade sadlo , olej) nadrobno nakrajenou cibuly, opeceme do zlatova, pridame Sterilizovane zeli,...HOTOVO , dle chuti se muze pridat cukr atd...Cervene zeli ma byt sladke takze zadny OCET

      15.01.2017 12:41:23

    • holomajzna
      holomajzna

      Kde je soudnost ??????

      Nenavádějte začínající kuchaře vařit prasárny!!!!

      10.01.2017 04:40:47

    • mini
      mini

      Komentář k receptu Dušené červené zelí

      Dekuji za recept! Nam zeli moc chutnalo-bylo lepsi nez loni,kdy jsem ho zahustila moukou. Jeste jsem do nej dala dle receptu loňskeho trosku cerveneho vina;)

      14.11.2016 09:30:03

    • Lůca
      Lůca

      Komentář k receptu Dušené červené zelí

      Ta fotka nemá chybu...:D...za to zelí nic moc recept.Za mě ne.

      27.10.2016 19:42:33

    • enamkaaa
      enamkaaa

      červené zelí

      zdravím u nás se dnes peče kačena k tomu červ.zelí a domácí bramb.knedlík.Do zelí přidávám nastrouhané jabko .doufám,že si pochutnáme.

      10.09.2016 08:49:19


    Nalezeno receptů: 28
    |< << 123 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Dušené červené zelí

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.