reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Dušené červené zelí 1

Recept na dušené červené zelí vhodné ke zvěřině. Sádlo, hovězí vývar a jalovec dodají zelí specifickou chuť.


  • 4,2

    35×

    4,2 35
  • 25 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Do hrnce dáme sterilované červené zelí s nálevem, přidáme hrnek hovězího vývaru a pět kuliček jalovce. Uvedeme do varu.

Po 15-ti minutách na pánvi rozehřejeme kousek sádla a orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli. Zaprášíme dvěmi polévkovými lžícemi hladké mouky. Zásmažku vlijeme do hrnce se zelím a ještě 5 - 10 minut za intenzivního míchání vaříme.

Dušené červené zelí ochutíme solí, cukrem a octem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Dušené červené zelí 1

    Celkový počet komentářů: 3
    • Elík
      Elík

      doporučení

      doporučuju zahustit strouhanou syrovou bramborou místo mouky :-) místo vývaru používáme i výpek (či sádlo) z pečeně, třeba husy

      13.11.2011 18:08:54

      • Mirek
        Mirek

        Re: doporučení

        Také doporučuji na zahuštění instantní bramborovou kaši, tu nejlevnější z Kauflandu. Je to stejné, jak nastrouhaný brambor.

        14.03.2013 17:22:19

    • neligrej
      neligrej

      Zelí je zelí

      Máme rádi všelijak,zasílám foto

      14.04.2010 10:10:24


    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Dušené červené zelí 1

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.