Dušená kapusta s vepřovým masem

1 h 30 min | hlavní chod | 5 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 47508x
Velmi jednoduché a lehké jídlo z kapusty a vepřového masa.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Vepřový bok vykostíme, odstraníme kůži a nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme a nakrájíme také na kostičky. Kapustu rozebereme a důkladně omyjeme. Nakrájíme na proužky.

Maso dáme na pánev a při mírné teplotě necháme vyškvařit sádlo. Přidáme cibuli a necháme zesklovatět. Maso osolíme, opepříme a zaprášíme mletou paprikou. Poté přidáme kapustu, přisypeme kmín, podlijeme vodou a dusíme doměkka.

Dušenou kapustu s vepřovým masem podáváme s vařeným bramborem.

autor receptu:

Dušená kapusta s vepřovým masem

Počet přidaných receptů: 3

Ingredience

na porcí
Vaše cena 3999 běžně 5820 Kč sleva 31 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,2
skvělý recept
22 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Dušená kapusta s vepřovým masem

Recept se nachází v 64 kuchařkách
KDI
VARENIE 8355 receptů
Maso a uzeniny od tety z Krnova
veraricna
Maso a uzeniny od tety z Krnova 3477 receptů
zjirousek
Maso - vepřový bůček 183 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Dušená kapusta s vepřovým masem

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Dušená kapusta s vepřovým masem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept