reklama
hledat uživatel
       

Dunajské řezy

Recept na báječnou buchtu, která se sní téměř na posezení.


  • 3,8

    12×

    3,7 12
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Na šlehači umícháme nejprve tuk s cukrem a vejci, přidáme hladkou mouku, prášek do pečiva a mléko.

Na vymazaný a vysypaný plech rozetřeme 1/2 hmoty, do druhé půlky zamícháme 2 - 3 lžíce kakaa a 2 lžíce cukru. Tmavou hmotu rozetřeme na světlou. Poté poklademe ovocem - broskve, meruňky, borůvky. Dunajské řezy pečeme ve vyhřáté troubě.

Zatím si připravíme krém. Z mléka a pudinkového prášku svaříme hladký pudink, který necháme vychladnout. Máslo nebo rostlinný tuk utřeme s cukrem a vmícháme do něj vychladlý pudink. Upečené řezy potřeme pudinkovým krémem. Rozehřejeme si čokoládovou polevu a přeléváme jím dunajské řezy.

Dunajské řezy necháme ztuhnout, nakrájíme a můžeme podávat.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Dunajské řezy

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.