Drůbeží jatýrka na salátu s jablky a mandlemi

15 min | předkrm | česká kuchyně | recept zobrazen: 60189x
Recept, který potěší chuťové smysly každého gurmána. Vynikající předkrm hodící se ke zvláštním příležitostem.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Nejdříve orestujeme drůbeží jatýrka (kuřecí,kachní,husí), jaké kdo má rád, tak aby byla uvnitř růžová. Poté lehce osolíme a opepříme.

Zvlášť na pánvi rozpustíme máslo a v něm třtinový cukr, do toho pak vložíme neloupaná na osminky vyjádřená a jablka a restujeme dozlatova. Ke konci přidáme sekané mandle a vše spolu včetně jater malinko orestujeme.

Na talíř si připravíme ručně natrhané listové saláty, které pokapeme olivovým olejem smíchaným s balzamicem (půl na půl) a poklademe játry a jablky.

Dobrou chuť

autor receptu:

Drůbeží jatýrka na salátu s jablky a mandlemi

Počet přidaných receptů: 5

Ingredience

1,6
nic moc
53 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Drůbeží jatýrka na salátu s jablky a mandlemi

Přidat příspěvek k receptu Drůbeží jatýrka na salátu s jablky a mandlemi
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept