Drůbeží játra z pečícího sáčku

45 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 2771x
Drůbeží játra na pivě připravená v pečícím sáčku. Recept je tak trochu netradiční.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno, papriku zbavíme stopky i zrníček a nakrájíme na kostičky. Drůbeží játra propláchneme a na ubrousku necháme oschnout.

Do sáčku nasypeme játra, cibuli i papriku a promícháme. Osolíme a přidáme koření (používám koření z mlýnků a podle chuti dávám 3x otočení pepř, 6x chilli a 9x česnek), znovu promícháme a vše pak zalijeme pivem. Podle návodu sáček uzavřeme, dáme na plech a nahoře jednou propíchneme.

Vložíme do předehřáté trouby a pečeme na 180 °C asi 40 minut. Pokud chceme mít více šťávy, musíme dát i více piva. Po upečení sáček na plechu vyndáme a opatrně, abychom se nespálili, jej nahoře rozstřihneme a vypustíme horkou páru.

Jako přílohu k drůbežím játrům z pečícího sáčku doporučuji vařenou či dušenou rýži.

.Renča. autor receptu:

Drůbeží játra z pečícího sáčku

Počet přidaných receptů: 1361

Ingredience

na porce
Vaše cena 5877 běžně 11302 Kč sleva 48 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,5
skvělý recept
8 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Drůbeží játra z pečícího sáčku

Recept se nachází v 62 kuchařkách
Katika
Katika 1287 receptů
horákyně
Moje dobroty 423 receptů
.Renča.
DRŮBEŽ 100 krát jinak 75 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Drůbeží játra z pečícího sáčku

Přidat příspěvek k receptu Drůbeží játra z pečícího sáčku
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept