reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Očištěná játra rozdělíme na větší kousky. Opláchneme, necháme odkapat, poté opepříme a obalíme v oreganu.

Jednotlivé kousky masa zabalíme do plátků slaniny a napíchneme na špíz. Zakápneme olejem a necháme asi hodinu odležet.

Drůbeží játra na jehle grilujeme za občasného potírání olejem asi 10 - 13 minut, špíz opékáme ze všech stran.

Drůbeží játra na jehle solíme až před servírováním, jinak by ztvrdla. Játra na jehle podáváme s různě upravenými brambory.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Drůbeží játra na jehle

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.