reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Drůbeží játra na cibulce

Jednoduchý recept na játra na cibulce. Já vynechávám omáčku a tuto směs pak podávám s čerstvým chlebem nebo topinkami. Naložení do mléka můžete vynechat, ale játra jsou pak měkčí a šťavnatější.


  • 3,4

    291×

    3,3 291
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 549 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 815 hodnocení

Houbová sezóna je tady! Přinášíme tipy na ty nejlepší houbové recepty!

22. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 661 hodnocení

Za hodinu na stole: Cuketová bábovka krok za krokem

21. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Palačinky na 5 způsobů: Plněné tvarohem, jablíčky i klasické s marmeládou

21. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 561 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Švestky nejen na koláče a knedlíky: Naučte se domácí švestkové víno

20. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 535 hodnocení

Recept na dýňové noky se špenátem krok za krokem

20. 9. 2019

Postup přípravy

Játra očistíme, propláchneme, osušíme, pokrájíme na větší kousky, zalijeme trochou mléka a promícháme.

Cibuli očistíme a pokrájíme na půlkolečka. Slaninu nakrájíme na kostičky.



Rozpálíme si pánev. Na ni přidáme slaninu a restujeme ji, dokud se nezačně mírně škvařit. Pak přidáme cibuli. Tu restujeme, dokud nezesklovatí. Pak přidáme sádlo a játra.



Maso necháme zatáhnout a opepříme jej. Restujeme doměkka. Hotová játra osolíme a vytáhneme. Pokud chceme mít omáčku, přidáme do výpeku trochu mouky nebo solamylu.


Játra s omáčkou podáváme s rýží nebo knedlíkem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Drůbeží játra na cibulce

    Celkový počet komentářů: 10
    • petrsailor
      petrsailor

      Komentář k receptu Drůbeží játra na cibulce

      Játra nejsou maso. :-)

      25.06.2015 16:01:10

    • The_Pixie
      The_Pixie

      Text komentáře byl smazán.

      Text komentáře byl smazán.

      25.01.2015 18:51:55


    • áda
      áda

      Komentář k receptu Drůbeží játra na cibulce

      jako přílohu jsme dali kuskus a mnam :-)

      07.09.2014 12:03:44

    • Jane M. L. Lain
      Jane M. L. Lain

      perfektní...super recept...tip s mlékem je taky super

      15.03.2014 18:00:36

    • Tomas
      Tomas

      Komentář k receptu Drůbeží játra na cibulce

      dik za tip s mlekem ;-) byly o poznani lepsi a cibulku sem krajel na kosticky, uz tak nikdy neudelam ... vyborny pochutnal sem si !!

      21.06.2013 11:42:29

    • KUBÍK
      KUBÍK

      Drůbeží játra

      použil jsem recept bez vepřového sádla, nebylo po ruce. Trochu jsem si to vylepšil tatarkou, příloha rýže posypaná zelenou petrželkou. A tak jsem si pyšně pochutnal na prvním výtvoru toho druhu v životě. Druhou půlku navařeného si beru zítra do práce :-). Jednoduché, časově i finančně nenáročné a hlavně, zpestření domácí teplé stravy.

      29.04.2013 20:57:24

    • Dan
      Dan

      Vylepšeno - přidejte i trošku másla, chilli papričky a česnek :-)

      27.10.2011 16:37:15


    Nalezeno receptů: 10

    Přidat příspěvek k receptu Drůbeží játra na cibulce

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.