reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

5. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Drůbeží játra Monte Negro

Drůbeží játra Monte Negro

Recept na měkká drůbeží játra provoněná slaninou. Výborná kombinace, ke které se hodí brambory nebo rýže.


  • 2,9

    1 706×

    2,9 1706
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme nadrobno. Játra očistíme a potřeme olejem.

V pánvi nebo hrnci vhodném to trouby rozehřejeme jen lžíci másla. Přidáme játra, osmahneme je a vsypeme cibuli s česnekem. Společně 5 minut restujeme. Pak přidáme víno a koření, směs zakryjeme plátky anglické slaniny a dáme asi na 5 minut zapéct do trouby rozehřáté na 220 °C.

Hotová měkká drůbeží játra Monte Negro vyjmeme z trouby, rozdělíme na předehřáté talíře a ihned podáváme. Vhodnou přílohou jsou brambory nebo rýže.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Drůbeží játra Monte Negro

    Celkový počet komentářů: 1

    • vladim
      vladim

      výtečná úprava jatýrek, není nutno dávat do trouby, slanina - špek se natavil i na plotně

      17.10.2012 14:57:59

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Drůbeží játra Monte Negro

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.