reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

5. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Drůbeží játra Monte Negro

Drůbeží játra Monte Negro

Recept na měkká drůbeží játra provoněná slaninou. Výborná kombinace, ke které se hodí brambory nebo rýže.


  • 2,9

    1 708×

    2,9 1708
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 775 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 006 hodnocení

Nedělní ráno nemůže začít lépe: Vyzkoušejte recept na borůvkovo-banánové lívance

12. 7. 2020

Bábovka

4,7 1 730 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 819 hodnocení

Dokonalý hovězí biftek: Jak na to, aby byl opravdu šťavnatý?

11. 7. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 140 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 205 hodnocení

Nestačí ani vychladnout! Vděčný hrníčkový recept na borůvkový koláč

10. 7. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 604 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 777 hodnocení

Recept na domácí tvarohové nanuky krok za krokem

9. 7. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 290 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 674 hodnocení

Rajčata v receptech: Rajčatové polévky, omáčky i báječné saláty

9. 7. 2020

Postup přípravy

Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme nadrobno. Játra očistíme a potřeme olejem.

V pánvi nebo hrnci vhodném to trouby rozehřejeme jen lžíci másla. Přidáme játra, osmahneme je a vsypeme cibuli s česnekem. Společně 5 minut restujeme. Pak přidáme víno a koření, směs zakryjeme plátky anglické slaniny a dáme asi na 5 minut zapéct do trouby rozehřáté na 220 °C.

Hotová měkká drůbeží játra Monte Negro vyjmeme z trouby, rozdělíme na předehřáté talíře a ihned podáváme. Vhodnou přílohou jsou brambory nebo rýže.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Drůbeží játra Monte Negro

    Celkový počet komentářů: 1

    • vladim
      vladim

      výtečná úprava jatýrek, není nutno dávat do trouby, slanina - špek se natavil i na plotně

      17.10.2012 14:57:59


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Drůbeží játra Monte Negro

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.