reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Drobenkový koláč s vlašskými ořechy

Drobenkový koláč s ovocem potěší každou návštěvu.


  • 4,2

    11×

    4,1 11
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Broskve nejprve řádně osušíme.

Troubu předehřejeme na 200 °C. Nakrájené broskve rozložíme do zapékací misky o rozměrech 25 x 30 cm rozkrojenou stranou nahoru. Zlehka posypeme mletým zázvorem. V kastrůlku povaříme 5 minut broskvovou šťávu, až se její objem zmenší na třetinu, a zalijeme jí broskve v misce.

Ve velké míse smícháme mouku, vlašské ořechy, cukr a skořici. Přidáme máslo a prsty směs promícháme tak, aby se utvořily drobné hrudky. Vzniklou drobenkou posypeme broskve a pečeme 30 - 35 minut dozlatova.

Zdroj: Nakladatelství Rebo, edice Kuchařka pro labužníkyRebo

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Drobenkový koláč s vlašskými ořechy

    Celkový počet komentářů: 1

    • hildavojtechova
      hildavojtechova

      Radi maškrtíme

      Ak aj vy radi papáte dobré jedlá, pozrite si tento recept. Už sa mi zbiehajú slinky.

      23.07.2013 14:44:42

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Drobenkový koláč s vlašskými ořechy

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.