reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Drobenkový jablečný nákyp

Recept na jablečný nákyp s drobenkou. Je výborný ke kávě.


  • 4,3

    4,3 6
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby

směs



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 530 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 803 hodnocení

Recept na jablkovou bábovku s ořechy krok za krokem

25. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 651 hodnocení

Milujete chuť sušených rajčat? Připravte si domácí a levnější variantu

24. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 159 hodnocení

Provoní celou kuchyň! Francouzský hruškový koláč s polevou krok za krokem

23. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 666 hodnocení

Když máte hub plné košíky: Pusťte se do zavařování

23. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 527 hodnocení

Recept na houbovou smaženici krok za krokem

22. 8. 2019

Postup přípravy

Oloupeme jablka a nakrájíme je na středně silné plátky. Jablka dáme do hrnce s vodou a přidáme 50 g cukru. Jablka vaříme asi 10 minut.

Do velké misky dáme máslo nebo margarín, mouku a zbytek cukru. Vše rozmačkáme vidličkou.

Uvařená jablka dáme do malé zapékací mísy nebo do malého plechu. Jablka pokryjeme drobenkou. Mísu či plech dáme do trouby a pečeme na 180 °C na 30 minut.

Drobenkový jablečný nákyp podáváme teplý. Můžeme přidat zmrzlinu a ozdobit šlehačkou a oříšky.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Drobenkový jablečný nákyp

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.