reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Drobenka na koláč

Víte, jak připravit drobenku na koláč? Jednoduchý a rychlý návod je zde!


  • 3,9

    433×

    3,8 433
  • 15 min

  • 42×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 773 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 003 hodnocení

Proč jíst maliny? Zlepší vám pleť a odbourají cholesterol

7. 7. 2020

Bábovka

4,7 1 729 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 817 hodnocení

Když není čas na pečení: Recept na rychlý koláč s rybízem

6. 7. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 140 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 203 hodnocení

Jak přežít horko: Zkuste melounovou limonádu!

5. 7. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 602 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 775 hodnocení

Sváteční grilování: 10 masových receptů, kterými okouzlíte každou návštěvu

5. 7. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 290 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 673 hodnocení

Jen se po něm zapráší! Třešňový koláč z tvarohového těsta krok za krokem

4. 7. 2020

Postup přípravy

Hrubou mouku smícháme s moučkovým cukrem.

Rozpustíme si máslo a přidáme ke směsi mouky a cukru. Je dobré přidat sáček vanilkového cukru, který drobenku provoní.

Lžící vše promícháme tak, aby se utvořily drobné "žmolky" - drobenka.

Pak už jí stačí jen posypat připravený koláč a dát zapéct.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Drobenka na koláč

    Celkový počet komentářů: 46
    • Leontýna
      Leontýna

      Jsem to skoušela ale nevyslo to���

      06.04.2020 17:02:43

    • Jan
      Jan

      Nekritizujte a zkuste to

      Já to zkusil a postup fungoval překvapivě dobře. Rozpuštěné máslo do směsi mouky a cukru V poměru 2:1:1 (mouka:cukr:máslo) a přidal jsem dvě lžíce oleje.

      23.11.2019 20:15:27

    • jonathan
      jonathan

      směs na dobenku zahřejte při nižší teplotě za stálého míchání.Po odstavení míchejte do vychladnutí.Vytvoří se jemná drobenka.Zahřátím zkakamelizuje cukerná složka Koláč bude po upečení světlý,po vychladnutí měkký.

      18.04.2017 19:22:53


    • RENČA
      RENČA

      Komentář k receptu Drobenka na koláč

      Nikdy v žádném receptu jsem nečetla,že by se do drobenky dávalo rozehřáté máslo,naopak na malé kostičky nakrájené co nejstudenější,Když,je tvrdá stačí přes noc přikrýt.

      10.09.2016 21:16:09

    • Misa
      Misa

      Pardon, to jsem chtěla napsat jinam :)

      17.06.2012 12:14:45


    Nalezeno receptů: 46
    |< << 12345 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Drobenka na koláč

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.