reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Dřevorubecký kastrůlek

V troubě pečená houbová omeleta s cibulí a slaninou.


  • 3,0

    1 122×

    2,9 1122
  • 1 hod

Ingredience

na ozdobu



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 530 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 804 hodnocení

Jak vyzrát na skvrny 1.díl

26. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 651 hodnocení

Recept na jablkovou bábovku s ořechy krok za krokem

25. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 160 hodnocení

Milujete chuť sušených rajčat? Připravte si domácí a levnější variantu

24. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 556 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 667 hodnocení

Provoní celou kuchyň! Francouzský hruškový koláč s polevou krok za krokem

23. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 527 hodnocení

Když máte hub plné košíky: Pusťte se do zavařování

23. 8. 2019

Postup přípravy

Brambory omyjeme a ve slupce je uvaříme do poloměkka. Pak je oloupeme a nakrájíme na plátky. Mezitím si žampiony očistíme a nakrájíme. Cibuli očistíme a nakrájíme nadrobno. Slaninu nakrájíme na kostičky.

Na kastrolu rozpustíme máslo a žampiony s trochou kmínu podusíme doměkka. Přidáme cibuli, slaninu a promícháme. Obložíme plátky brambor, osolíme, opepříme a zamícháme.

Vejce si stranou rozšleháme a zalijeme jím připravenou směs.

Zapečeme v troubě asi 30 minut.

Před podáváním posypeme najemno posekanou pažitkou. Vhodným doplňkem je rajčatový salát nebo sladkokyselá okurka.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Dřevorubecký kastrůlek

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.