reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Dřevorubecký bůček

Recept na výborné maso k pivu či vínu, bude se hodit i jen tak k večeři. Nejlepší je s čerstvým chlebem.


  • 3,7

    3,6 3
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Maso rozkrojíme na 2 půlkilové kusy. Omyté maso vložíme do vody s kořením (celý černý pepř, nové koření, bobkový list a 1 nakrájená cibule) a vaříme doměkka.

Ještě teplé a okapané maso obalujeme ve směsi koření (vegeta, mletá sladká paprika, mletá pálivá paprika, mletý černý pepř, sůl, rozetřený česnek). Maso zabalíme pevně do alobalu a dáme uležet do lednice nejméně na 5 dní.

Dřevorubecký bůček po odležení krájíme na tenké plátky a podáváme s čerstvým chlebem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Dřevorubecký bůček

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.