Recept na výborné maso k pivu či vínu, bude se hodit i jen tak k večeři. Nejlepší je s čerstvým chlebem.
1 kg | vepřový bůček |
na obalení | |
---|---|
4-5 stroužků | česnek |
1 lžička | sůl |
2 lžíce | vegeta |
1 lžíce | mletá sladká paprika |
1 špetka | mletý černý pepř |
1 lžička | pálivá mletá paprika |
nálev | |
1 ks | cibule |
2 ks | bobkový list |
5 kuliček | celý černý pepř |
5 kuliček | celé nové koření |
autor Jarka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena