reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Fazoli namočíme na noc do vody a na druhý den ji v té stejné neosolené vodě uvaříme doměkka.

Slaninu nakrájíme na kostky, vyškvaříme ji, přidáme sádlo a nasekanou cibuli, kterou opražíme. Potom přidáme maso nakrájené na kostky, opražíme, osolíme, okořeníme, přidáme kmín a papriku. Přilijeme vývar z fazole, promícháme a zvolna pod pokličkou dusíme, mírně podléváme. K téměř měkkému masu přidáme fazoli a rajčatový protlak, promícháme a ještě chvilku povaříme. Ochutíme prolisovaným česnekem, majoránkou a podle chuti dosolíme.

Dragounský guláš podáváme s chlebem nebo pečivem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Dragounský guláš

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.