reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Doubleburger

Celkový počet komentářů: 5
  • Štěpán
    Štěpán

    a co s pusou?

    26.10.2018 19:18:56

  • Luboš
    Luboš

    Kdybys místo tech koupenejch drubežích " hambáčů " udělal z hovězího, bylo by to lepší :)

    29.12.2016 12:44:33

  • marie8
    marie8

    Double....a něco

    Jak se to jí?

    10.03.2011 21:21:10

  • klaun
    klaun

    Doubleburger

    No já raději než exotický název mám jako základ dobrý kuřecí karbanátek silný tak cca 1,5 - 2 cm a vše okořeněno dle vlasní chuti. Upozorňuji, že karbanátek nesmí být přecpaný strouhankou a pod., aby byl suchý. Před smažením jej obalím v Solamylu a potom klasický obal vejce a strouhanka. Strouhanku též ochutím kořením. Se svým výtvorem jsem vždy spokojen a spokojeni jsou i ti, kteří ochutnali českou kuchyni.

    09.03.2011 12:01:25

Nalezeno receptů: 5

Přidat příspěvek k receptu Doubleburger

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.