Nejdříve si nachystáme dip. Smícháme 1 lžíci dijonské hořčice, 2 lžíce zakysané smetany a pro barvu přidáme trošku kurkumy. Dip ochutíme solí a pepřem. Pokud bude moc ostrý, přidáme obyčejnou hořčici.
Rajče a salát nakrájíme na plátky a bulku rozřízneme na 3 části. Doporučuji začít odshora čepečkem, zbytek rozkrojíme napůl. Jeden plátek sýra si nastrouháme.
Připravíme si plech do trouby s pečícím papírem. V tuto chvíli rozehřejeme troubu na 180 °C. Čepečky bulek nachystáme na plech spodkem dolů, posypeme nastrouhaným sýrem a vedle položíme zbytek bulek (spodek i prostředek).
Maso na pánvi osmažíme dozlatova. Přidáme vedle housek na plech a položíme na něj plátek sýra tak, aby zbytečně nepřesahoval. Vložíme do trouby a čekáme, až se sýr roztopí, zhruba 3 minuty. Pak plech vytáhneme z trouby a vezmeme spodek bulky. Natřeme ho hořčičným dipem, zasypeme salátem, položíme plátek rajčete a nahoru dáme kuřecí hamburger s rozpečeným sýrem. Zakryjeme středem housky a postup opakujeme (dip, salát, rajče, maso) a zakryjeme čepečkem, na kterým je rozpečený sýr. Lepší než cola k doubleburgeru je pivo!
Doubleburger ihned podáváme.