reklama
hledat uživatel
       

Ingredience

Energetická hodnota

782 kJ / 187,0 kCal
(na 1 porci)

Postup přípravy

Celá vejce šleháme s cukrem v ponorném robotu nebo i ručním šlehačem 15 minut naplno.

Až vznikne hustá světlá pěna, zmírníme šlehač na minimum, přidáme vodu a mouku smíchanou s práškem do pečiva. Pak na 10 sekund opět zvýšíme rychlost šlehání a odstavíme. Těsto přelijeme do vymazané a vysypané dortové formy. Pečeme v troubě vyhřáté na 150 °C asi 45 minut.

Upečený dortový korpus necháme vychladnout a můžeme zdobit podle fantazie. Tento dortový korpus je krásně vláčný a můžeme jej použít na přípravu nejrůznějších moučníků.

reklama

Podobné recepty

Komentáře k receptu Dortový korpus

Celkový počet komentářů: 8
Nalezeno receptů: 8

Přidat příspěvek k receptu Dortový korpus