reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Dort jako z cukrárny

Celkový počet komentářů: 6
  • zupa
    zupa

    piškotový korpus + zavařenina + krém = domácí klasika

    15.08.2010 00:22:48

  • zupa
    zupa

    Souhlasím. Nemyslím si, že by čokoláda se šlehačkou byla dietnější než máslový krém. Také by mne zajímalo, co je na dortu extra, je-li název dort jako z cukrárny? Nechci ho hanět, určitě je dobrý, ale čím se liší od jiných dortů?

    15.08.2010 00:15:06

  • Radka.Radecka
    Radka.Radecka

    Šlehat nebo mixovat?

    Autorka si asi patrně plete na kuchyňském robotu funkci mixování a šlehání.
    Těsto, které popisuje si v mixéru nedovedu přestavit.
    Když dělám podobné těsto, tak v ž d y š l e h á m .

    A co se týká energetické hodnoty krému, tak šlehačka+čokoláda = zhruba totéž jako krém máslový, který se takřka vždy nastavuje uvařeným pudingem (nebo podobnou hmotou většinou z jíšky).

    08.08.2010 09:20:28

Nalezeno receptů: 6

Přidat příspěvek k receptu Dort jako z cukrárny

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.