reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Domácí zmrzlina z čerstvých broskví

Vyzkoušejte snadný recept na broskvovou zmrzlinu se smetanou.


  • 5,0

    5 2
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vyzrálé broskve omyjeme, vypeckujeme a vložíme do větší mísy. Přidáme cukr a citronovou šťávu a vše rozmixujeme tyčovým mixerem do hladkého pyré. Ze smetany ke šlehání ušleháme tuhou šlehačku. Do broskvového pyré vmícháme zakysanou smetanu a šlehačku a vše vložíme do plastové nebo kovové nádoby a uložíme do mrazáku.

Během mražení směs několikrát promícháme a necháme ztuhnout. Asi 20 - 30 minut před podáváním zmrzlinu vyjmeme z mrazáku a necháme povolit.

Domácí zmrzlinu z čerstvých broskví rozdělíme na porce, ozdobíme mátou a podáváme pode chuti.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Domácí zmrzlina z čerstvých broskví

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.