reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Domácí žitný chléb z pekárny

Recept na chléb z žitné mouky.


  • 4,6

    144×

    4,5 144
  • 13×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 596 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 856 hodnocení

Recept na domácí Baileys krok za krokem

8. 12. 2019

Bábovka

4,7 1 615 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 693 hodnocení

Tajemství pletení vánočky

8. 12. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 176 hodnocení

Recept na vánoční kokosky krok za krokem

7. 12. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 574 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 692 hodnocení

Adventní čas, svátky a tradice 2.díl

7. 12. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 274 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 564 hodnocení

Videorecept na hříšně dobré Bounty tyčinky - nepečené vánoční cukroví jen ze 3 surovin

6. 12. 2019

Postup přípravy

Všechny uvedené suroviny (tekuté i sypké) dáme do domácí pekárny. Přidáme i koření.

Zapneme na základní program a čekáme, až se chleba upeče.

Domácí žitný chléb z pekárny je dobrou přílohou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Domácí žitný chléb z pekárny

    Celkový počet komentářů: 58
    • Jitka
      Jitka

      Skvely chleba

      Dekuji za recept, chlebik je vyborny. I manzel si na nem pochutnal � Delala jsem z celozrnne zitne mouky a povedl se i tak.

      30.09.2018 12:58:44

    • Lucie
      Lucie

      Několikrát jsem chlebík pekla, ale teď asi poslední tři várky není tak vysoký. Dřív byl po okraj nádoby a teď je tak do půlky. Není neupeceny. Chuť super ale nevím čím to?

      16.05.2018 21:59:24

      • Jitka
        Jitka

        mozna moukou nebo drozdi zmenila jste drozdi jestli ne tak to je moukou

        02.10.2018 09:29:34


    • Blanka
      Blanka

      Dávat mléko do chleba, to je absolutní hloupost. Vždycky je vodu!

      30.04.2018 19:50:11

      • licko
        licko

        Dobry den to je kazdeho vec jestli da mleko nebo vodu nam to takhle vyhovuje a podmaslovej nebo kefirovej to je preci z mleka.

        02.05.2018 08:57:03

    • Martin Křivánek
      Martin Křivánek

      Dobrý den,
      včera jsem pekl a chleba se povedl naprosto parádně. Pekárna nastavena na 1.350 g a program jako na celozrnný chléb. Chléb upečen za 3,5 hodiny. Mockrát děkuji za výborný recept!
      Martin

      20.02.2018 07:48:24

    • Martina
      Martina

      Prosím a ta žitná mouka? Jemně mletá, nebo celozrnná?
      Děkuji

      16.08.2017 16:45:17

    • Jana
      Jana

      Komentář k receptu Domácí žitný chléb z pekárny

      Nastavila jsem na množství 1,13 a klasicky střední a 3 hodiny

      02.07.2017 10:32:13

    • Jana
      Jana

      Chléb kminový

      Ahoj všem,kdo pečete v domácí pekárně. Včera jsem zkusila tento recept přesně tak jak je zadaný a povedl se. Dnes ho peču znova,jelikož moc chutnal.Pečte a zkoušejte. Neměla jsem žitnou mouku tak tam šla pšeničná a nic se nezkazilo:-):-)

      02.07.2017 10:28:07


    Nalezeno receptů: 58
    |< << 123456 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Domácí žitný chléb z pekárny

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.