Zelňačka, která zahřeje. Domácí sytá polévka z kysaného zelí s uzeným masem a pikantní klobásou.
50 g | slanina |
2 stroužky | česnek |
2 ks | brambory |
1 ks | cibule |
1 lžička | kmín |
1 ks | bobkový list |
300 g | uzené maso |
1 lžíce | mletá sladká paprika |
1 ks | větší pikantní klobása |
350 g | kysané zelí Znojmia |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
chilli koření | |
podle potřeby | |
sádlo | |
800-1000 ml | zeleninový vývar |
příloha | |
pečivo | |
zakysaná smetana | |
sladká smetana |
Zahřejte se poctivou polévkou: 6 nejlepších receptů na bramboračku, zelňačku i kulajdu
Jsou tady další mrazivé dny a určitě také pociťujete, jak důležité je se v těchto dnech zahřát. Při volbě pokrmů nemůžete šlápnout vedle, když sáhnete po vydatné domácí polévce. Máme pro vás perfektní recepty z brambor, hub a zelí - surovin, které si teď tělo žádá nejvíce.
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena