reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Domácí želatina

Celkový počet komentářů: 25
  • dagmar
    dagmar

    Chtěla bych nahoru na buchtu naskládat čtvrtky meruněk a zalít to želatinou, ale aby byly meruňky vidět a želatina byla čirá. Jde to s touhle domácí želatinou, nebo si ji budu muset koupit v obchodě?

    17.10.2018 18:01:25

  • jirka
    jirka

    Komentář k receptu Domácí želatina

    dobrý den, mám otázku... prášek s pudinkem mám vysypat do vody se smíchanou šťávou nebo samostatně ? :D

    24.06.2018 11:41:06

  • ivan14
    ivan14

    Jojo, znám.

    My jsme touto " želatinou " zalévali buchtu nebo koláč v hlubokém pekáči a říkali tomu " koláč pod sklem " . Mňam!

    28.10.2017 20:12:01

  • Katka
    Katka

    puding nebo želatina

    je to snad jedno mě osobně název želatina pomohl protože jsem ztratila sešit s recepty po babičce a a hledala jsem na internetu, právě tento domácí výrobek.. chutově mnohem lepší než klasická želatina bez chuti a zápachu.... používám i na dorty tuhne skvěle pokud se ubere šťávy. a dávám i na dorty. dětem to alespon chutná a to je pro mě jako mámu důležité než to že to není čiré.. děkuji za recept a nekaž si den kritikama a odborníkama ._)

    24.05.2014 14:35:18

  • dagmar
    dagmar

    Je mi z vás lidi špatně!!!!!!!

    nic ve zlém, ale paní jen vložila svůj recept a tady se lidé projevují hned jak hyeny...pane františek, babi007,vašek,imartincova, pokud vám to nechutná a nebo se vám to nelíbí, tak si dělejte svoje jiné želatiny a nepleťte se sem slušným lidem, kteří si sem slušně dávají své recepty, ať už jsou jakékoliv..samozdřejmě očekávám zpětný úder na můj komentář, protože každá potrefená husa se musí ozvat...:-) jinak paní přeji krásný den a dávejte recepty dál a pitomců si nevšímejte, vždycky se holt mezi námi najdou nepřejícní lidé...:-)

    16.03.2014 14:54:01

  • cvalda
    cvalda

    ty jo, tak já tenhle recept hledala, bo mám na něj vzpomínky z dětství a buchtu obloženou zavařeninou a zalitou právě touto "želatinou" jsem milovala a už se mi chladí a sbíhají se mi sliny...nechápu tu diskusi kolem...vůbec mě nenapadlo, že se do toho dával pudink, u nás se tomu taky říkala želatina...děkuji:-)

    10.11.2012 21:40:12

  • nedka
    nedka

    Lidičkyklid!

    Ano dá se to použít při přípravě ovocných, nebo tvarohových krémů, ale samozřejmě, že to jako želatina nestuhne. Ale kvůli tomu snad nemusíte být na paní tak zlí. Co chcete, upálit jí? Fuj, styďte se!!!

    25.02.2012 09:34:26

  • babi007
    babi007

    domaci zelatina


    To snad neni mozné,tento recept je starsi jak ja a to mi je 70 let! To je snad objev
    Ameriky!!!!

    24.02.2012 13:19:26

    • Vašek
      Vašek

      Re: domaci zelatina

      Není starý, tenkrát to byl vanilkový pudinkový a toto je vanilkový pudinková, nevidíte tu změnu rodu?

      24.02.2012 16:14:23

    • imartincova
      imartincova

      Naprosto s Vámi souhlasím. Pudink ze šťávy, to je opravdu převratný objev ... A to mi není 70.
      A není to nic jiného než pudink , žádná želatina , Boženko (bozena.maskulova) !!!!
      Dobré to je, pudink místo želatiny používala už moje babička. Šťávu z kompotovaného ovoce , kterým obložila buchtu, dolila do 1/2 litru vodou a uvařila pudink.Musíte ale počítat s tím, že pudink nebude tak tuhý jako želatina a nebude čirý, proto nedoporučuji na dorty nebo moučníky,u kterých vám záleží na vzhledu.

      24.02.2012 22:31:47

  • babi007
    babi007

    domaci zelatina


    To snad neni mozné,tento recept je starsi jak ja a to mi je 70 let! To je snad objev
    Ameriky!!!!

    24.02.2012 13:18:13

  • katka
    katka

    no prostě želatina to není, dá to ale mnohem méně práce a myslím, že je to i lepší. (puding je škrob, želatina ne)

    24.02.2012 08:31:04

  • anonym
    anonym

    Deto i na "bombonky" ??

    23.02.2012 21:34:31

  • labe
    labe

    Domácí želatina.

    Super recept!!

    18.02.2012 16:32:11

  • Nina
    Nina

    mysinecka dobre robila želatinu,kto umí ten umí a kto neumí ten čumí alebo komentuje.

    02.08.2011 10:39:38

  • bobeš
    bobeš

    Nevím o čem se tu dohadujete. Já tohle dělám už dlouho. Nedávám sice ovocnou šťávu ale používám nálev z kompotu. Na upečený korpus dám komp. ovoce, zaleji uvařeným "pudinkem" a jaká to je mňamka !!!

    01.08.2011 16:19:38

    • BlaPe
      BlaPe

      souhlasím s enspieglem - jako zakončení buchty výborné. Nejlepší je když píše komentář někdo, kdo to ještě nezkusil!!! Pak holt udělá ze sebe vola :-)

      02.08.2011 10:46:48

  • gabča
    gabča

    Františku : kdby to byl obyčjný puding tak do něj nedáváme vodu ani nálev :) na obyčejný puding potřebujeme mléko a né vodu ! jediný kdo se tady zesměšnil jste byl Vy ! =D

    01.08.2011 14:20:38

  • mysinecka
    mysinecka

    Tak ho nevar:-)

    12.06.2011 10:21:59

  • František Kantár
    František Kantár

    Tak tento recept si môžete nastrkať tak... nie do hrnca, ale do r..i. Kto Vám tento recepct poradil? Určite chcel Vás zosmiešniť! To, čo ona varila, bol obyčajný pudinggggggggggg:D

    11.06.2011 18:02:15

Nalezeno receptů: 25

Přidat příspěvek k receptu Domácí želatina

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.