reklama
hledat uživatel
       

Domácí želatina

Jednoduché, rychlé a výborné na dorty nebo piškot s ovocem.


  • 4,3

    79×

    4,3 79
  • 10 min

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 561 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 603 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 543 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Postup přípravy

Vodu smícháme se šťávou.

Do šťávy dáme pudinkový prášek a vaříme jako klasický pudink podle návodu.

Uvařenou želatinovou hmotou přeléváme vychladlý moučník. Moučník s domácí želatinou necháme vychladnout a ztuhnout. Můžeme servírovat.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Domácí želatina

    Celkový počet komentářů: 25
    • Nina
      Nina

      mysinecka dobre robila želatinu,kto umí ten umí a kto neumí ten čumí alebo komentuje.

      02.08.2011 10:39:38

    • bobeš
      bobeš

      Nevím o čem se tu dohadujete. Já tohle dělám už dlouho. Nedávám sice ovocnou šťávu ale používám nálev z kompotu. Na upečený korpus dám komp. ovoce, zaleji uvařeným "pudinkem" a jaká to je mňamka !!!

      01.08.2011 16:19:38

      • BlaPe
        BlaPe

        souhlasím s enspieglem - jako zakončení buchty výborné. Nejlepší je když píše komentář někdo, kdo to ještě nezkusil!!! Pak holt udělá ze sebe vola :-)

        02.08.2011 10:46:48


    • gabča
      gabča

      Františku : kdby to byl obyčjný puding tak do něj nedáváme vodu ani nálev :) na obyčejný puding potřebujeme mléko a né vodu ! jediný kdo se tady zesměšnil jste byl Vy ! =D

      01.08.2011 14:20:38

    • mysinecka
      mysinecka

      Tak ho nevar:-)

      12.06.2011 10:21:59


    Nalezeno receptů: 25
    |< << 123 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Domácí želatina

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.