Domácí vepřový guláš na pivu

1 h 30 min | hlavní chod | 6 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 5725x
Recept na ostrý domácí guláš z vepřového masa na pivu, který skvěle zahřeje. Vhodnou přílohou jsou knedlíky, ale postačí i pečivo.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Vepřovou plec očistíme a nakrájíme větší kostky. Oloupanou cibuli a česnek nasekáme nahrubo. Prorostlou anglickou slaninu nakrájíme na kostičky.

V hrnci na sádle zprudka opečeme ze všech stran kostky masa, měly by být dohněda. Pak maso vyjmeme a na výpeku orestujeme cibuli s česnekem a slaninou dozlatova. K tomuto základu vmícháme sladkou papriku, kterou necháme krátce zpěnit, poté přidáme rajčatový protlak. Vše krátce orestujeme, vrátíme opečené maso, přidáme chilli papričky, sůl, pepř, bobkový list, mleté nové koření a vše zalijeme pivem. Maso na mírné teplotě zvolna dusíme doměkka. Podle potřeby můžeme domácí pikantní guláš podlévat vývarem.

Domácí pikantní guláš na pivu podáváme s houskovým knedlíkem nebo pečivem.

Jarka-P autor receptu:

Domácí vepřový guláš na pivu

Počet přidaných receptů: 1705

Ingredience

na porcí
Vaše cena 3990 běžně 6560 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,6
skvělý recept
20 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Domácí vepřový guláš na pivu

Recept se nachází v 97 kuchařkách
KDI
VARENIE 8355 receptů
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 8270 receptů
VREGULI
JÍDLA Z VEPŘOVÉHO MASA 251 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Domácí vepřový guláš na pivu

Přidat příspěvek k receptu Domácí vepřový guláš na pivu
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept