reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Domácí vepřový aspik

Recept na chutnou večeři z vepřového kolena.


  • 4,2

    13×

    4,1 13
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Nejdříve vepřové koleno svaříme, vodu vylijeme. Děláme to proto, aby aspik zůstal čirý. Pak koleno vaříme s kořením doměkka. Používám tlaková hrnec - koleno vařím 1 hodinu.

Zvlášť si uvaříme jazyk a srdce. Po uvaření maso nakrájíme na kostky a dáme zpět do vývaru z kolene. Do základu aspiku přidáme polévkovou vegetu a želatinu. Domácí vepřový aspik přelijeme do formy, které chceme a necháme do druhého dne ztuhnout.

Domácí vepřový aspik podáváme s cibulí a chlebem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Domácí vepřový aspik

    Celkový počet komentářů: 1

    • antonin
      antonin

      ohodnocení receptu

      Recept je výborný,nic jsem nepřidával ani neubíral a chutnalo všem. Doporučuji.Na octu a cibulce se po jedné porci jen zaprášilo.

      26.09.2014 15:35:11

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Domácí vepřový aspik

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.