reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Domácí vanilkový pudink

Recept na výborný vanilkový pudink, který chutná!


  • 2,5

    2,5 8
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 548 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 815 hodnocení

Houbová sezóna je tady! Přinášíme tipy na ty nejlepší houbové recepty!

22. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 661 hodnocení

Za hodinu na stole: Cuketová bábovka krok za krokem

21. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Palačinky na 5 způsobů: Plněné tvarohem, jablíčky i klasické s marmeládou

21. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 561 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Švestky nejen na koláče a knedlíky: Naučte se domácí švestkové víno

20. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 535 hodnocení

Recept na dýňové noky se špenátem krok za krokem

20. 9. 2019

Postup přípravy

Do misek připravíme mouku, cukr krupici, vanilkový cukr, žloutek, mléko (150 ml) a čerstvé nebo sušené ovoce, popřípadě piškoty nebo ovesné vločky.

Poté 350 ml mléka přivedeme k varu, přidáme cukr a vanilkový cukr. Když mléko začne probublávat, přidáme směs připravenou z mléka, žloutku a mouky. Mícháme do zhoustnutí.

Zbylý bílek šleháme, až nám vznikne sníh, hrnec s pudinkem odstavíme z plotny a vmícháme sníh.

Domácí vanilkový pudink nalijeme do misek nebo hrníčků a můžeme podávat s ovocem, piškoty nebo ovesnými vločkami.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Domácí vanilkový pudink

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.