reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

Postup přípravy

Žloutky s cukrem šleháme ručně ve vodní páře. Odstavíme a vyšleháme ručním šlehačem (asi 3 minuty).

K vyšlehaným žloutkům přidáme sníh ze 2 bílků a ušlehanou šlehačkou s vanilkovým cukrem.

Vanilkovou směs nalijeme do nádoby a dáme do mrazáku alespoň na 2 hodiny.

Domácí vanilková zmrzlina je dobrá jen tak jako dezert, chutná hlavně dětem.

Foto: Thinkstock.com

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Komentáře k receptu Domácí vanilková zmrzlina

Celkový počet komentářů: 33
Nalezeno receptů: 33
|< << 1234 >> >|

Přidat příspěvek k receptu Domácí vanilková zmrzlina

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.