reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Domácí tvaroh z kefíru

Pokud si doma vyrábíte kefír, můžete si vyrobit i chutný domácí tvaroh.


  • 4,5

    24×

    4,5 24
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Domácí kefír si připravíme podle receptu Výroba kefíru. Přecezený kefír dáme do hrnce a zahřejeme na 35 - 40 °C. Musíme dávat pozor, aby se kefír nevařil!

Pak přecedíme přes plínku nebo nějakou hustější tkaninu. Tvaroh necháme dobře vykapat.

Domácí tvaroh z kefíru pak můžeme použít obvyklým způsobem, ušlehat naslano s bylinkami a nebo umixovat s ovocem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Domácí tvaroh z kefíru

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.