reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

Postup přípravy

Domácí kefír si připravíme podle receptu Výroba kefíru. Přecezený kefír dáme do hrnce a zahřejeme na 35 - 40 °C. Musíme dávat pozor, aby se kefír nevařil!

Pak přecedíme přes plínku nebo nějakou hustější tkaninu. Tvaroh necháme dobře vykapat.

Domácí tvaroh z kefíru pak můžeme použít obvyklým způsobem, ušlehat naslano s bylinkami a nebo umixovat s ovocem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Přidat příspěvek k receptu Domácí tvaroh z kefíru

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.