reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Domácí těstoviny tagliatelle se špenátem a sojovou smetanou

Jednoduchá veganská varianta oblíbených italských těstovin.


  • 4,3

    4,3 6
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

směs

těsto



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 625 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 883 hodnocení

Maso k uzení: Pochutnejte si na krkovici i slanině

25. 1. 2020

Bábovka

4,7 1 629 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 711 hodnocení

Recept na kynuté buchty s povidly krok za krokem

24. 1. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 181 hodnocení

Luštěniny nás nabijí životní energií: Jak je snáz zařadit do jídelníčku?

23. 1. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,2 577 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 707 hodnocení

Domácí výroba uzenin - připravte si tu nejlepší klobásu, jakou jste kdy jedli!

22. 1. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 276 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 584 hodnocení

Omáčky k dochucování salátů: Dodají jídlu šmrnc!

21. 1. 2020

Postup přípravy

Těstoviny: semolinovou mouku smícháme s trochou soli, olivovým olejem a vodou. Vypracujeme těsto a necháme půl hodiny odležet. Nakonec těsto vyválíme a nakrájíme na nudle, nebo uděláme za pomocí strojku na těstoviny. Těstoviny vaříme v osolené vroucí vodě cca 3 minuty.

Špenát: orestujeme cibulku, po chvilce přidáme nasekaný stroužek česneku, potom přidáme čerstvý nakrájený špenát, nebo zmražené lístky, které jsme si předem spařili horkou vodou a nechali je chvilku rozmrznout. Znovu restujeme a nakonec přidáme sůl, pepř a sójovou smetanu Alpro.

Domácí těstoviny tagliatelle se špenátem a sojovou smetanou je oblíbená veganská varianta italských těstovin.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Domácí těstoviny tagliatelle se špenátem a sojovou smetanou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.