Sýrové bulky z tvarohového těsta podáváme jako přílohu k polévkám a ragú. Hodí se i ke studeným obloženým mísám a salátům.
1 ks | vejce |
100 ml | mléko |
200 g | eidam |
30 g | parmazán |
400 g | polohrubá mouka |
250 g | měkký tvaroh |
1 balíček | kypřicí prášek do pečiva |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
drcený kmín | |
mletý černý pepř | |
na potření | |
3 lžíce | mléko |
1 lžička | olivový olej |
podle potřeby | |
sezamová semínka |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena