reklama
hledat uživatel
       

Domácí sekaná

Domácí sekaná, jak ji známe od našich babiček.


  • 3,2

    755×

    3,1 755
  • 1 h 30 min

  • 12×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Všechny druhy masa umeleme na strojku na maso. Zvolíme desku s otvory 2 až 2,5 mm. Umleté maso smícháme a přidáme strouhanou nebo mletou cibuli, prolisovaný česnek, vejce, asi 3 lžíce hladké mouky, sůl, mletý pepř, a vzniklou hmotu pořádně prohněteme.


Z těsta vytvarujeme šišku, kterou ještě potřeme bílkem. Hotovou sekanou pečeme v troubě.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Domácí sekaná

    Celkový počet komentářů: 12
    Nalezeno receptů: 12
    |< << 12 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Domácí sekaná

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.