reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Domácí sekaná po vídeňsku

Recept na sekanou z vepřového masa.


  • 2,7

    14×

    2,7 14
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vejce rozšleháme se solí a mletým pepřem a spolu s nasekanými bylinkami (saturejka, petrželka, pažitka) přidáme k mletému masu. Použijeme vepřové maso (plecko, bůček). Dobře propracujeme a v případě, že je směs příliš řídká, zahustíme ji strouhankou.

Ze směsi vytvarujeme šišku nebo bochánek, vložíme do pekáče s rozehřátým máslem a v předehřáté troubě pečeme cca 50 minut. Potom přilijeme do vypečené šťávy ze sekané smetanu a ještě asi 15 minut dopékáme.

Domácí sekanou po vídeňsku podáváme s bramborem, bramborovou kaší nebo bramborovým salátem a zeleninovým salátem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Domácí sekaná po vídeňsku

    Celkový počet komentářů: 1

    • ismaela1
      ismaela1

      domácí sekaná po vídensku

      sekaná je výborná ale chutná i z vepřového vařeného a nebo třeba z králíka když je starší a prorostlejší sádlem.

      13.04.2011 23:28:56

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Domácí sekaná po vídeňsku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.