Domácí rybí hamburger

45 min | chuťovka | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 3236x
Snadný recept na domácí hamburgery se smaženým pangasem a pikantní majonézovou chilli omáčkou.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Nejdříve si připravíme pikantní omáčku. Kyselé okurky nakrájíme na velmi jemné nudličky. Majonézu spojíme se sladkou chilli omáčkou, vmícháme okurky a necháme v chladu rozležet.

Pangase omyjeme, osušíme a nakrájíme na kousky přibližně ve velikosti hamburgerů. Potom je zakapeme citronovou šťávou, osolíme a obalíme v trojobalu. Obalovaného pangase smažíme ve vyšší vrstvě oleje dozlatova, necháme na papírové utěrce okapat a uchováme na teple.

Hamburgerové housky rozkrojíme na půlky a krátce rozpečeme v horké troubě. Spodní polovinu hamburgeru potřeme kečupem, poklademe rajčetem, rybou a salátem. Nakonec přidáme pikantní chilli omáčku a přiklopíme druhou půlkou bulky.

Domácí rybí hamburgery podáváme teplé ke svačině nebo večeři.

Jarka-P autor receptu:

Domácí rybí hamburger

Počet přidaných receptů: 1725

Ingredience

na porce
4,7
skvělý recept
21 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Domácí rybí hamburger

Přidat příspěvek k receptu Domácí rybí hamburger
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept