reklama
hledat uživatel
       

Domácí punč

Nápoj, který zahřeje. Recept na punč z vína a ovocných džusů.


  • 4,3

    35×

    4,2 35
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 542 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 812 hodnocení

Jak žít s bezlepkovou dietou

16. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 590 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 659 hodnocení

6 nejlepších receptů na jablečný štrúdl

15. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Videorecept: Tradiční podzimní dýňová polévka podle šéfkuchaře

15. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 559 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Recept na jakoukoli oslavu: Sýrová roláda krok za krokem

14. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 532 hodnocení

Jak na pečení dortu

14. 9. 2019

Postup přípravy

Džusy a víno nalijeme do nádoby, přidáme cukr, vanilku, rozinky, badyán, skořici a na půlkolečka nakrájený dobře umytý citron a pomeranč.

Směs na punč přivedeme k varu a krátce povaříme. Přilijeme rum a již nevaříme.

Domácí punč podáváme horký.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Domácí punč

    Celkový počet komentářů: 7
    • Slavek
      Slavek

      NEVARIT ALKOHOL

      ALKOHOL SE VYPARUJE A NEZBYDE Z ALKOHOLU NIC V PUNCI, JEN CHUT, PROTO: DOPORUCUJI VSE POVARIT DVE MINUTY PAK PRIDAT VINO A PRIVEST K BODU VARU A HNED ODSTAVIT A PAK PRIDAT RYM A HNED SERVIROVAT......MNAMKA

      16.12.2017 04:20:59

    • Slavek
      Slavek

      DOMACI PUNC

      DOPORUCUJI N E V A R I T ALKOHOL, ANI VINO ANI RUM! VSECHNY INGREDIENCE 2 MINUTY POVARIT PAK PRIDAT VINO A PRIVEST K BODU VARU A ODSTAVIT A PAK PRIDAT RUM A HNED SERVIROVAT....mnamka

      16.12.2017 04:17:42

    • Monika
      Monika

      Komentář k receptu Domácí punč

      A jak dlouho vydrží?? Dá se skladovat?

      20.12.2016 13:15:49


    • Horace
      Horace

      To vypadá dobře. Jen doporučuji víno přidat až po povaření (může být i delší, ať koření pustí hodně vůně) a pak už nevařit, jen ohřát na max. 80°C. Doporučuji nalévat do vyhřátých hrnků.

      01.02.2012 15:43:41

    • Enoch
      Enoch

      vyzkoušeno spolu s kamarádkami ,je výborný i s jabkovicí

      12.01.2008 00:00:02

    • René
      René

      Bylo nakoupeno, uvařeno a na Boží hod i vypito..Doporučuji všem. Je to mňamka a snědli jsme i všechny rozinky a vyjedli pomeranč..... Viz. foto.

      29.12.2007 14:24:47

    • Enoch
      Enoch

      Zítra jedu nakupovat a odpoledne už vařím,myslím že mi bude chutnat.

      19.12.2007 21:27:48


    Nalezeno receptů: 7

    Přidat příspěvek k receptu Domácí punč

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.