reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 599 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 856 hodnocení

Recept na vánoční měsíčky s polevou krok za krokem

9. 12. 2019

Bábovka

4,7 1 615 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 694 hodnocení

Vánoční tipy, díky kterým bude Štědrý den bez stresu

9. 12. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 176 hodnocení

Recept na domácí Baileys krok za krokem

8. 12. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 575 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 692 hodnocení

Tajemství pletení vánočky

8. 12. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 274 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 566 hodnocení

Recept na vánoční kokosky krok za krokem

7. 12. 2019

Postup přípravy

Pudink jakékoliv příchuti uvaříme běžným způsobem podle návodu na obalu. Necháme ho vychladnout.

Do studeného pudinku důkladně zašleháme polotučný nebo plnotučný tvaroh s vanilkovým cukrem.

Domácí pribiňák vychladíme a můžeme podávat. Můžeme ho doplnit čerstvým ovocem a piškoty.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Domácí pribiňák

    Celkový počet komentářů: 3
    • Emilini
      Emilini

      domácí pribinak

      Podle receptu to nevypadá špatně, stojí to za vyskoušení.

      30.11.2015 19:38:23

    • Adelka11
      Adelka11

      Doma se po něm jen zaprášilo...

      07.11.2012 14:06:56

    • Adelka11
      Adelka11

      Text komentáře byl smazán.

      Text komentáře byl smazán.

      07.11.2012 14:06:54



    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Domácí pribiňák

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.