reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Domácí pribináček z tvarohu

Výroba pribináčku z domácích ingrediencí. Je vynikající!


  • 3,8

    16×

    3,7 16
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

K přípravě doporučuji koupit kravské mléko a měkký tvaroh z farmy.

Z mléka, pudinkového prášku a cukru uvaříme hustý pudink. Do pudinku vmícháme tvaroh, žloutek, vanilkový cukr a vše promixujeme, dokud hmota nevystydne. Pak vezmeme sítko a hmotu propasírujeme, abychom v pribináčku neměli hrudky tvarohu.

Domácí pribináček z tvarohu dáme do lednice, necháme vychladit a můžeme konzumovat.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Domácí pribináček z tvarohu

    Celkový počet komentářů: 3
    • Blanka
      Blanka

      Tvaroch přidávat kdy?

      Moc zajímavé, chodíme na mléko do kravína, kluci milují kaši i pudink, chtěla jsem zkusit pribináček, protože domácí jogurt jim moc nejede. Když se pudink uvaří, tak se tam přidává tvaroch ještě do horkého a mixuje se to tak dlouho až to nezchládne?? Nebo se nechá pudink trochu vychladnout?? Děkuji moc

      31.01.2014 12:24:15

    • marie8
      marie8

      Pribináček

      Určitě tam žloutek být nemusí,dělám ho také a přidávám tam ušlehanou smetanu.Ale nemusí tam také být.

      18.07.2011 22:47:50

    • pertlickova
      pertlickova

      Domácí pribináček z tvarohu

      Určitě výborné, až na syrový žloutek. Ten bych se bála dát dětem. Lze i bez žloutku?

      08.07.2011 11:16:54


    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Domácí pribináček z tvarohu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.