reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Domácí pizza

Celkový počet komentářů: 59
  • Tommy.
    Tommy.

    Recept se mi nelíbí

    Kde sou suroviny na picu??

    22.05.2018 11:48:02

  • Alžběta Tichá
    Alžběta Tichá

    Dobrý den...,dneska jsem doma zkoušela udělat pizzu z másla...,a musím říct že byla velmi dobrá...Doporučuji si udělat doma,hodí se třeba na rande atd...
    Indredience.
    MÁSLO
    SUL
    PEPŘ
    PŘESNÍDÁVKA
    RAJČE
    CIBULE
    ČESNEK

    13.03.2018 13:28:49

  • petr
    petr

    testo na pizzu s mlekem to delate uzeninozeleninovosyrove kolace nebo livance.poradte se prosim vas s odbornikem.ale jestli vam to tak chutna proc ne. jite livanec a ne pizzu!!!

    01.03.2018 14:06:41

    • Dan
      Dan

      Koukněte sem cca 3 minuta, když chcete někoho poučovat..
      https://www.youtube.com/watch? v=GajbZY0l7oY & t=910s

      21.03.2020 10:48:43

  • Jana
    Jana

    Komentář k receptu Domácí pizza

    Yanez, v receptu je jasný nadpis DOMÁCÍ PIZZA, nikoliv pizza Italská.

    22.10.2016 09:07:59

    • petr
      petr

      Re: Komentář k receptu Domácí pizza

      mila jano neni rozdil mezi domaci a italska je tam rozdil jestli je to pizza nebo zeleninovy livanec

      01.03.2018 14:11:23

  • Lenka
    Lenka

    Překvapení

    Hezký den, moc děkuji za recept, vyzkouším ho. Poslední asi měsíc přemýšlím, co příteli k narozeninám. Mám ráda netradiční dárky a proto mě napadlo, že když je milovník pizzy, udělám mu pizzu s donáškou. Tady: http://www.mojeobaly.cz/Karton ove-krabice-a-obaly/Pizza-krab ice/ jsem našla krabice na pizzu, takže ještě nějaký vtipný obleček a bude to! Co si o tom nápadu myslíte? :)

    05.08.2015 12:04:55

  • Mirka
    Mirka

    Komentář k receptu Domácí pizza

    Pizzu podle tohoto receptu jsem vyzkoušela a je fakt výborná.

    29.10.2014 16:37:02

  • Janika
    Janika

    Dnes jsem udělala pizzu dle tohoto receptu...a výsledek? vynikající! Dávám také veliký palec nahoru..opravdu, zatím nejlepší recept na domácí pizzu, moc chválím.

    15.03.2013 21:52:52

  • Jana
    Jana

    Dobrý den,dnes jsem udělala pizzu dle Vašeho receptu...a musím říct, že je to naprostá špica!:)) Těsto bylo krásně vláčné, vůbec se nelepilo, paráda...výborná pizza, odteď už do pizzerie nevkročím :-) Dělala jsem z poloviční dávky, a jak už tady někteří psali - přidala jsem o trošku více mouky a oleje...moc děkuji za recept a určitě doporučuji vyzkoušet!!!!

    09.12.2012 12:21:25

  • Yanez
    Yanez

    Těsto na pizzu a mléko

    Mohu se zeptat, kde autor přišel na mléko? Italové do těsta mléko nedávají !!! Těsto na pizzu je z těchto ingrediencí: mouka, voda, sůl, olivový olej a droždí (pro jeho nastartování se přidává trocha cukru). Nic víc, nic míň.

    Těsto na pizzu NIKDY nenecháváme na plechu kynout, jak je uvedeno v receptu. Nepečeme koláč. Těsto musí být tenké. Pizza se peče při co největší teplotě, prostě co dá vaše domácí trouba. Těch 400 °C, co mají v profi pecích, tak to doma asi nikdo nemá. Takže co nejvíce teploty, plech s pizzou co nejblíže horní spirále a zapnout ideálně spirálu grilovací (pokud je jí trouba vybavena - dává více žáru). No a pak sledovat, jak to na té pizze vše hezky pracuje, 5 - 8 minut, ne žádných 20 minut, to je pak koláč.

    Pro pizzu platí, čím méně ingrediencí na ní, tím lépe. Stačí sýr (ale žádnou cihlu prosím), pár plátků šunky, pár koleček oliv a konec. Míchat šunku, slaninu, vejce, cibuli a další a další ingredience, tak to vznikne jen blaf.

    Pro výrobu domácí pizzy je třeba grif a zkušenost, která se získá neustálým zkoušením a pokusy. Tedy lépe řečeno, snažíte se co nejvíce přiblížit chuti pizzy, kterou jste ochutnali v Itálii :-) .

    17.07.2012 15:16:53

    • Bart
      Bart

      Re: Těsto na pizzu a mléko

      Zase nějakej CHYTRAK! Každá pizzerie v Itálii má svůj recept.Ty nejlepší si ho přísně střeží a mají těsto vychytané.Byl jsem na školení v pizzerii nedaleko Verony a používají do těsta mlíko!!! Pizza výborná a pizzerie pořád plná....Kdo tvrdí,že má jediný a pravý originál recept na italskou pizzu,tak je excelentní hlupák.Recep na svíčkovou taky není jenom jeden a každý kuchař ji dělá jinak...

      04.09.2012 12:46:55

    • ach jo
      ach jo

      Re: Těsto na pizzu a mléko

      LOL, co tohle bylo za chytraka.... je to recept na DOMACI pizzu, ne pravou Italskou s grifem atd...ach jo. Kdyz budu chtit pizzu jako z Italie, pujdu do pizzerie! Toto je prave pro ty, kteri maji SVE VLASTNI chute a chteji pizzu podle NAS CECHU.
      Fakt jsem se pobavila... Pan ci pani si zapomeli precist nazev.. DOMACI PIZZA

      15.03.2013 19:02:57

    • Pavlína
      Pavlína

      Re: Těsto na pizzu a mléko

      tady není nikde uvedeno italská pizzy, tady nejsme v itálii a pravou pizzu doma nikdy neuděláte jelikož trouba nemá takovou teplotu jaká je na pravé těsto potřebná, tedy nesjíždějte recepty, abyste chytračil nebo chytračila, každý ať vaří podle svého a nikdo tento recept nikomu nenutí... je plno verzí na spoustu jídel, a ať si je každý dělá podle sebe...

      08.07.2013 11:21:01

    • miramikulasek
      miramikulasek

      Re: Těsto na pizzu a mléko

      Do testa na pizzu je mozne pouzit i mleko, proc ne? Ja jsem videla dokonce v jedne vyhlasene Italske pizzerii jak davaji do testa vejce, byla to sice na 15kg mouky jen dve vajicka, ale slo to tam ....a ted mudrujte vy chytroline! Je nepreberne mnozstvi ruznych receptu a zadny z byznysmenu vam stejne neprozradi ten svuj figl jak to doopravdy v pizzerii dela.

      23.06.2014 00:16:54

    • Toms
      Toms

      Re: Těsto na pizzu a mléko

      Lidičky, vadí vám, že někdo podal doplňující informace k receptu? Yanez jen s dělil svůj názor a navíc jeho informace jsou celkem dobré a přínosné, například o teplotě trouby a pečení. Rozhodně četl, že se jedná o domácí pizzu, protože píše že "pro výrobu domácí pizzy je třeba grif a zkušenost".
      A především neuráží, jako někteří druzí jeho...

      22.09.2014 15:22:44

    • M.M.
      M.M.

      Re: Těsto na pizzu a mléko

      A co treba tady tato "deep pizza"?
      http://www.littlecaesars.com/O urMenu/Pizza/DEEPDEEP™DishPi zza.aspx

      Proc by se nemelo pridavat mleko, pokud nechci hodne krupave testo?

      29.10.2014 21:33:00

    • Mirka
      Mirka

      Re: Těsto na pizzu a mléko

      Copak existuje jenom jeden druh pizzy? PROBUD SE! Kde to zijes? Ty jsi asi zaspal dobu. Tady je zrovna recept s mlekem.

      http://www.cooks.com/recipe/o1 9ed2gy/no-nonsense-pizza-dough -recipe.html

      A tady s mlekem i s vajickem!!! ...video
      Thin Crust Pizza Dough Made With Egg & Milk

      29.10.2014 21:40:10

    • Mirka
      Mirka

      Re: Těsto na pizzu a mléko

      A zkousis doma take napodobit napriklad originalni rizek? Ten se taky puvodne delat trochu jinak, ne? Spravne by nemel byt oplacany jen obycejnou strouhankou ...smich!

      29.10.2014 21:52:55

    • stanka
      stanka

      Re: Těsto na pizzu a mléko

      Plech s pizzou co nejblíže horní spirále rikas? Proc nepeces na kameni jako spravny Talian, kdyz jsi takovy puntickar? Na plechu? No neblazni! hahahaha!

      29.10.2014 21:57:26

    • Lucka
      Lucka

      Re: Těsto na pizzu a mléko

      To je urážejících zpráv na jednu odpověď :) Každý si sem může dát svůj recept (však to tady někteří z vás píší, že je více druhů). Ani jsem si nevšimla, že by tady někdo tvrdil, že má jediný a pravý originál recept na italskou pizzu...ani Yanez. Já třeba uvítám více nápadů a rad.

      25.02.2015 14:31:19

    • JAN
      JAN

      Re: Těsto na pizzu a mléko

      MĚ PRÁVĚ TA ITALSKÁ NECHUNÁ,JE TO BLAF.ALE TATO DOMACÍ CHUTNA MOC.

      11.04.2015 22:37:21

  • katka
    katka

    opravdu se těsto na pizzu dělá kynutý? Co se pamatuju na ty těsta v prášku (taky kynutý), chutnalo to potom jako rohlík...

    23.06.2012 14:06:33

    • Yanez
      Yanez

      Ano, těsto na pizzu je kynuté. Po zpracování těsta se vsadí do igelitového pytlíku a nechá se v ledničce. Ideální je těsto na pizzu druhý - třetí den, dá se ještě použít šest dní staré těsto z lednice. V lednici je třeba těsto skladovat tak, aby neosychalo, tedy v igelitovém pytlíku, ale pozor těsto neustále kyne i v lednici, i když pomaleji.

      17.07.2012 14:50:18

    • putysek
      putysek

      Jojo,Katko,dělá se kynutý-jen se musí uválet do placky.Pizzaři to vytahujou a nahazujou,my Češi to válíme válečkem :-) Doporučuji tak max.0,5cm.

      22.02.2013 20:47:01

  • Gábina
    Gábina

    http://www.pizzacap.cz/italska-pizza-recept/

    recept byl vyníkajíci, no já osobne oblibuji také jiné druhy pizze. Co se pokousit například upéct pravou italskou pizzu? Recept najděte na stránce http://www.pizzacap.cz/italska -pizza-recept/

    21.06.2012 13:59:14

  • Roman
    Roman

    testo jemne a krupave takze kdo pise ze je to na hovno neumi asi varit supr recept diky vyborna vecere

    07.06.2012 00:37:18

  • Katka
    Katka

    Ted jsem ji vyndala z trouby a vypada skvele, jeste uvidim jak bude chutnat ... s testem zadny problem jen vic mleka.

    10.04.2012 13:55:08

  • mnam
    mnam

    Děkuji za recept...pizza byla moc dobra.. :) a to těsto se vůbec nerozpada takze kdo tady mele neco o rozpadani tak neumí udělat těsto pořádně!

    27.01.2012 19:54:39

  • Honza
    Honza

    Je to v klídu, moc dobrý. Jen se pizza musí hlídat, jak se jen lehce chytí, neni to ono. Mlíko dávám s vodou půl na půl a do těsta přidám lžičku cukru.

    13.01.2012 11:06:43

  • Lucka
    Lucka

    Těsto zní zajímavě, s kynutým těstem jsem začátečník .. nemám tedy vůbec dělat kvásek? Jen vše smíchat a nechat kynout až pak na plechu? Doufám,že se stanu terčem rýpalů :) děkuji :)

    22.07.2011 17:05:45

  • Evina
    Evina

    vynikající..a kdo říká že ne, asi je chyba v něm :)

    12.07.2011 18:24:18

  • máma
    máma

    těsto fajn

    dobré těsto ale více vymísit a vykynout a více mléka jinak fajn,komu se nezdá ,ať dá lepší recept a uvidíme a posoudíme!!!

    07.07.2011 21:25:24

  • Milada
    Milada

    Děkuji za recept, pizza se povedla:o)Jen jsem přidala ještě trochu mléka. Těsto bylo ze spodu ukřupanější, ale chutné.

    03.06.2011 12:55:02

  • Kristýna
    Kristýna

    Super pizza měla velký úspěch jen jsem do těsta nedala tolik mouky..ale rozhodně doporučuji:)

    15.01.2011 13:03:54

  • venca
    venca

    těsto je výborné jsem chlap těsto jsem dělal v domácí pekárné a je super

    29.12.2010 12:09:21

  • Marky
    Marky

    Nechápu ty co píší, že tento recept je na nic... Pizza byla vynikající, chutnala celé rodině. I druhý den byla vynikající... Dávám veliký palec nahoru...

    12.12.2010 13:48:54

  • herb
    herb

    spokojenost

    Jsem v kuchtění úplný začátečník a moc toho neumím, ale s tímhle šikovným receptem jsem to zvládla bez problémů i já. Pochutnala jsem si a vřele doporučuji.

    15.10.2010 15:45:02

  • Linda
    Linda

    Skvely recept na pizzu, vsichni jsme si moc pochutnali. Pri zaverecnem zpracovavani jsem si jeste dala trochu oleje na ruce, takze oleje jsem mela trochu vic, ale vysledek byl paradni, testo vlacne a krasne se natahlo po cele forme, nikde se nelepilo nebo nedrolilo.

    29.09.2010 13:48:43

  • Lucie K
    Lucie K

    Sice jsem dělala poloviční várku, ale těsto jsem měla krásně měkké, nádherně se táhlo a netrhalo se, paráda :) Ikdyž je pravda, že mléko jsem dávala od oka, takže je možné, že ho bylo trochu víc...

    21.09.2010 15:49:40

  • Simča
    Simča

    Souhlasím s HELENKOU, i já jsem vyzkoušela tento recept a to už několikrát a vždy jsem byla spokojená. Těsto je vláčné a chutné. Dávám akorát méně mouky. Nevím, proč se ostatním těsto nepovedlo, asi nebude chyba v receptu...

    05.08.2010 12:07:37

  • Sandulka
    Sandulka

    A všude máme bordel ....

    15.07.2010 21:24:01

  • Sandulka
    Sandulka

    Testo se sype a je pekne na hov*no. Zkazilo nám celý večer :-/

    15.07.2010 21:23:38

  • Jana Malá
    Jana Malá

    výborná pizza

    Ahoj, všechny zdravím,
    před časem jsem absolvovala kurz italské kuchyně, kde se mimo jiné pekla i pizza. Stálo to za to. Od té doby se mi nestalo, že by se mi něco nepovedlo.
    Kdyby někdo měl zájem, tak na WWW.kurzy-vareni.eu

    Jana

    21.04.2010 21:00:06

  • HELENKA
    HELENKA

    výborná pizza

    dnes jsem dělala těsto,i když s obavou po přečtení komentářů.ovšem nechápu co se dámám nelíbí,protože já měla těstíčko supr jemné:-)všem mohu doporučit

    27.01.2010 14:20:58

  • wona
    wona

    Těsto nešlo zpracovat, po upečení bylo tvrdé a suché. Asi to chce víc mléka a oleje.

    06.12.2009 16:00:51

  • Denisa
    Denisa

    to těsto je úplně na ho***...je tvrdé..pískové a rozpadá se...tak vám děkuji. musela jsem ho vyhodit!!!

    05.12.2009 15:17:54

Nalezeno receptů: 59

Přidat příspěvek k receptu Domácí pizza

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.