reklama
hledat uživatel
       

Domácí pizza

Rychlá večeře - těsto na domácí pizzu.


  • 4,3

    268×

    4,3 268
  • 1 hod

  • 19×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 828 hodnocení

Videorecept: Úžasně jednoduchý ovocný drobenkáč

22. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 604 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 673 hodnocení

Lněná semínka: Výživový poklad a superpotravina v našem jídelníčku

21. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Recept na domácí pizzu Margherita krok za krokem

21. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 674 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 270 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 543 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Postup přípravy

Vše smícháme, vypracujeme těsto a dáme na vymazaný plech.

Podle mých zkušeností je tato dávka na normální plech až až, takže dělám poloviční a těsto dávám na trošku menší plech. Nebo dávku můžeme rozdělit na normální plech a koláčovou formu.

Těsto na pizzu necháme na plechu ještě 30 minut kynout, potom pečeme asi 20 minut při 225 °C.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Domácí pizza

    Celkový počet komentářů: 58
    • Tommy.
      Tommy.

      Recept se mi nelíbí

      Kde sou suroviny na picu??

      22.05.2018 11:48:02

    • Alžběta Tichá
      Alžběta Tichá

      Dobrý den...,dneska jsem doma zkoušela udělat pizzu z másla...,a musím říct že byla velmi dobrá...Doporučuji si udělat doma,hodí se třeba na rande atd...
      Indredience.
      MÁSLO
      SUL
      PEPŘ
      PŘESNÍDÁVKA
      RAJČE
      CIBULE
      ČESNEK

      13.03.2018 13:28:49

    • petr
      petr

      testo na pizzu s mlekem to delate uzeninozeleninovosyrove kolace nebo livance.poradte se prosim vas s odbornikem.ale jestli vam to tak chutna proc ne. jite livanec a ne pizzu!!!

      01.03.2018 14:06:41


    • Jana
      Jana

      Komentář k receptu Domácí pizza

      Yanez, v receptu je jasný nadpis DOMÁCÍ PIZZA, nikoliv pizza Italská.

      22.10.2016 09:07:59

      • petr
        petr

        Re: Komentář k receptu Domácí pizza

        mila jano neni rozdil mezi domaci a italska je tam rozdil jestli je to pizza nebo zeleninovy livanec

        01.03.2018 14:11:23

    • Yanez
      Yanez

      Těsto na pizzu a mléko

      Mohu se zeptat, kde autor přišel na mléko? Italové do těsta mléko nedávají !!! Těsto na pizzu je z těchto ingrediencí: mouka, voda, sůl, olivový olej a droždí (pro jeho nastartování se přidává trocha cukru). Nic víc, nic míň.

      Těsto na pizzu NIKDY nenecháváme na plechu kynout, jak je uvedeno v receptu. Nepečeme koláč. Těsto musí být tenké. Pizza se peče při co největší teplotě, prostě co dá vaše domácí trouba. Těch 400 °C, co mají v profi pecích, tak to doma asi nikdo nemá. Takže co nejvíce teploty, plech s pizzou co nejblíže horní spirále a zapnout ideálně spirálu grilovací (pokud je jí trouba vybavena - dává více žáru). No a pak sledovat, jak to na té pizze vše hezky pracuje, 5 - 8 minut, ne žádných 20 minut, to je pak koláč.

      Pro pizzu platí, čím méně ingrediencí na ní, tím lépe. Stačí sýr (ale žádnou cihlu prosím), pár plátků šunky, pár koleček oliv a konec. Míchat šunku, slaninu, vejce, cibuli a další a další ingredience, tak to vznikne jen blaf.

      Pro výrobu domácí pizzy je třeba grif a zkušenost, která se získá neustálým zkoušením a pokusy. Tedy lépe řečeno, snažíte se co nejvíce přiblížit chuti pizzy, kterou jste ochutnali v Itálii :-) .

      17.07.2012 15:16:53

      • stanka
        stanka

        Re: Těsto na pizzu a mléko

        Plech s pizzou co nejblíže horní spirále rikas? Proc nepeces na kameni jako spravny Talian, kdyz jsi takovy puntickar? Na plechu? No neblazni! hahahaha!

        29.10.2014 21:57:26

      • Lucka
        Lucka

        Re: Těsto na pizzu a mléko

        To je urážejících zpráv na jednu odpověď :) Každý si sem může dát svůj recept (však to tady někteří z vás píší, že je více druhů). Ani jsem si nevšimla, že by tady někdo tvrdil, že má jediný a pravý originál recept na italskou pizzu...ani Yanez. Já třeba uvítám více nápadů a rad.

        25.02.2015 14:31:19

      • JAN
        JAN

        Re: Těsto na pizzu a mléko

        MĚ PRÁVĚ TA ITALSKÁ NECHUNÁ,JE TO BLAF.ALE TATO DOMACÍ CHUTNA MOC.

        11.04.2015 22:37:21


    Nalezeno receptů: 58
    |< << 123456 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Domácí pizza

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.