reklama
hledat uživatel
       

Domácí pizza

Rychlá večeře - těsto na domácí pizzu.


  • 4,3

    263×

    4,3 263
  • 1 hod

  • 19×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vše smícháme, vypracujeme těsto a dáme na vymazaný plech.

Podle mých zkušeností je tato dávka na normální plech až až, takže dělám poloviční a těsto dávám na trošku menší plech. Nebo dávku můžeme rozdělit na normální plech a koláčovou formu.

Těsto na pizzu necháme na plechu ještě 30 minut kynout, potom pečeme asi 20 minut při 225 °C.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Domácí pizza

    Celkový počet komentářů: 58
    • Tommy.
      Tommy.

      Recept se mi nelíbí

      Kde sou suroviny na picu??

      22.05.2018 11:48:02

    • Alžběta Tichá
      Alžběta Tichá

      Dobrý den...,dneska jsem doma zkoušela udělat pizzu z másla...,a musím říct že byla velmi dobrá...Doporučuji si udělat doma,hodí se třeba na rande atd...
      Indredience.
      MÁSLO
      SUL
      PEPŘ
      PŘESNÍDÁVKA
      RAJČE
      CIBULE
      ČESNEK

      13.03.2018 13:28:49

    • petr
      petr

      testo na pizzu s mlekem to delate uzeninozeleninovosyrove kolace nebo livance.poradte se prosim vas s odbornikem.ale jestli vam to tak chutna proc ne. jite livanec a ne pizzu!!!

      01.03.2018 14:06:41

    • Jana
      Jana

      Komentář k receptu Domácí pizza

      Yanez, v receptu je jasný nadpis DOMÁCÍ PIZZA, nikoliv pizza Italská.

      22.10.2016 09:07:59

      • petr
        petr

        Re: Komentář k receptu Domácí pizza

        mila jano neni rozdil mezi domaci a italska je tam rozdil jestli je to pizza nebo zeleninovy livanec

        01.03.2018 14:11:23

    • Yanez
      Yanez

      Těsto na pizzu a mléko

      Mohu se zeptat, kde autor přišel na mléko? Italové do těsta mléko nedávají !!! Těsto na pizzu je z těchto ingrediencí: mouka, voda, sůl, olivový olej a droždí (pro jeho nastartování se přidává trocha cukru). Nic víc, nic míň.

      Těsto na pizzu NIKDY nenecháváme na plechu kynout, jak je uvedeno v receptu. Nepečeme koláč. Těsto musí být tenké. Pizza se peče při co největší teplotě, prostě co dá vaše domácí trouba. Těch 400 °C, co mají v profi pecích, tak to doma asi nikdo nemá. Takže co nejvíce teploty, plech s pizzou co nejblíže horní spirále a zapnout ideálně spirálu grilovací (pokud je jí trouba vybavena - dává více žáru). No a pak sledovat, jak to na té pizze vše hezky pracuje, 5 - 8 minut, ne žádných 20 minut, to je pak koláč.

      Pro pizzu platí, čím méně ingrediencí na ní, tím lépe. Stačí sýr (ale žádnou cihlu prosím), pár plátků šunky, pár koleček oliv a konec. Míchat šunku, slaninu, vejce, cibuli a další a další ingredience, tak to vznikne jen blaf.

      Pro výrobu domácí pizzy je třeba grif a zkušenost, která se získá neustálým zkoušením a pokusy. Tedy lépe řečeno, snažíte se co nejvíce přiblížit chuti pizzy, kterou jste ochutnali v Itálii :-) .

      17.07.2012 15:16:53

      • stanka
        stanka

        Re: Těsto na pizzu a mléko

        Plech s pizzou co nejblíže horní spirále rikas? Proc nepeces na kameni jako spravny Talian, kdyz jsi takovy puntickar? Na plechu? No neblazni! hahahaha!

        29.10.2014 21:57:26

      • Lucka
        Lucka

        Re: Těsto na pizzu a mléko

        To je urážejících zpráv na jednu odpověď :) Každý si sem může dát svůj recept (však to tady někteří z vás píší, že je více druhů). Ani jsem si nevšimla, že by tady někdo tvrdil, že má jediný a pravý originál recept na italskou pizzu...ani Yanez. Já třeba uvítám více nápadů a rad.

        25.02.2015 14:31:19

      • JAN
        JAN

        Re: Těsto na pizzu a mléko

        MĚ PRÁVĚ TA ITALSKÁ NECHUNÁ,JE TO BLAF.ALE TATO DOMACÍ CHUTNA MOC.

        11.04.2015 22:37:21

    Nalezeno receptů: 58
    |< << 123456 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Domácí pizza

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.