reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Domácí medovník 2

Rychlý a dobrý moučník. Vyrovná se kupovanému.


  • 4,6

    42×

    4,6 42
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu

náplň

těsto



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 530 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 803 hodnocení

Recept na jablkovou bábovku s ořechy krok za krokem

25. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 651 hodnocení

Milujete chuť sušených rajčat? Připravte si domácí a levnější variantu

24. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 159 hodnocení

Provoní celou kuchyň! Francouzský hruškový koláč s polevou krok za krokem

23. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 666 hodnocení

Když máte hub plné košíky: Pusťte se do zavařování

23. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 527 hodnocení

Recept na houbovou smaženici krok za krokem

22. 8. 2019

Postup přípravy

Všechny suroviny bez mouky smícháme ve vodní lázni. Konzistence by měla být řidší než majonéza. Teplé nalijeme na mouku a vypracujeme hladké těsto. Těsto dáme odpočinout do lednice.

Mezitím si připravíme krém. Všechny suroviny vyšleháme v tuhý hladký krém.

Těsto rozdělíme na šest dílů a vyválíme z nich tenké placky. Vezmeme dortovou formu, podle které vykrojíme kola a dáme na plech vyložený pečícím papírem. Placky na medovník pečeme dorůžova asi 3 - 4 minuty.

Vychladlé placky potřeme krémem a klademe jednu na druhou, končíme krémem. Nakonec celý moučník posypeme kakaem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Domácí medovník 2

    Celkový počet komentářů: 7
    • Jája
      Jája

      Ideální teplota pečení je kolik ?

      26.03.2016 19:43:00

    • AnetaV.
      AnetaV.

      medovník?!

      uznávám, že hotový výrobek může být dobrý, ale proč má název medovník? s pravým medovníkem, i tím, co dělám doma to nemá co společného. Do medovníku pomazánkové máslo? To mi spíš připomíná české "tiramisu"

      04.03.2011 08:59:32


    • o.kocka
      o.kocka

      Bylo to moc dobroučký děkuji

      18.09.2010 08:08:59

    • carodějka
      carodějka

      Je to opravdu mooooooooooc dobroučký. Jen mám ty placky pořád světlý. Ale vůbec to neva.

      28.03.2009 08:59:10

    • Ovečka
      Ovečka

      Dobrý den,moc Vám děkuji za tento recept.Povedl se a všem chutnal.

      07.02.2009 12:18:42


    Nalezeno receptů: 7

    Přidat příspěvek k receptu Domácí medovník 2

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.