reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Domácí masová konzerva

Celkový počet komentářů: 3
  • ota
    ota

    I takhle to de.

    Bez vody maso pustí samo šťávu.Jinak je lepe maso den či dva dát sůl a koření jak je uvedeno v receptu řádně promíchat a promatlat pak nechat den či dva odpočinout šup do sklenic a vařit.

    07.02.2017 11:28:04

  • karel (tecka) kudella
    karel (tecka) kudella

    Zavařuji maso už nějakou dobu, ale nechápu proč se do sklenice dává voda, podle mne je to zbytečné. A maso zavařuji první den na 90 st. 2 hodiny a druhý den hodinu a sklenice vydrží i rok. Pokud se nezepapají..

    04.02.2017 19:05:17

Nalezeno receptů: 3

Přidat příspěvek k receptu Domácí masová konzerva

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.