reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

na ozdobu

podle chuti

Postup přípravy

Filet z lososa i s kůží omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. V napařovacím hrnci přivedeme k varu vodu, kterou osolíme a spolu s bobkovým listem, celým černým pepřem, kuličkami koriandru a citronovou kůrou vaříme asi 3 minuty.

Na připravený vývar položíme pařák s lososem, zakryjeme poklicí a zvolna v páře lososa podusíme doměkka. Vychladlou rybu zbavíme kůže a v misce rozmělníme vidličkou na kousky, které ochutíme citronovou šťávou a promícháme s jogurtem a majonézou. Losový krém podle chuti osolíme a opepříme a necháme v chladu rozležet.

Domácí lososový krém mažeme na plátky veky, zdobíme plátkem citronu, petrželkou a majonézou a podáváme jako chuťovku. Lososový krém můžeme servírovat v mističkách na listech salátu a podávat s opečeným toastem jako předkrm.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Přidat příspěvek k receptu Domácí lososový krém

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.