reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Odlijeme si 75 ml vlažného mléka, přidáme půl množství cukru, 15 g mouky a droždí, umícháme kvásek a necháme na teple vykynout.

Zbylé suroviny smícháme dohromady, přidáme kvásek a umícháme těsto. Těsto necháme 1 hodinu kynout. Rozpálíme si lívanečník, do každého dílku nalijeme olej a těsto.

Domácí lívance pečeme do zlatova z obou stran. Domácí lívance podáváme se švestkovou omáčkou a zakysanou smetanou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept Přidejte vlastní poznámku Přidejte komentář

Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×

Komentáře k receptu Domácí lívance

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1

Přidat příspěvek k receptu Domácí lívance

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.