reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty
Ušetřete peníze na přípravě tohoto receptu!

Ingredience



Energetická hodnota

1784 kJ / 426,3 kCal
(na 1 porci)

Postup přípravy

Odlijeme si 75 ml vlažného mléka, přidáme půl množství cukru, 15 g mouky a droždí, umícháme kvásek a necháme na teple vykynout.

Zbylé suroviny smícháme dohromady, přidáme kvásek a umícháme těsto. Těsto necháme 1 hodinu kynout. Rozpálíme si lívanečník, do každého dílku nalijeme olej a těsto.

Domácí lívance pečeme do zlatova z obou stran. Domácí lívance podáváme se švestkovou omáčkou a zakysanou smetanou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Domácí lívance

    Celkový počet komentářů: 1
    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Domácí lívance

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.