reklama
hledat uživatel
       

Domácí lečo

Tip na velmi rychlou večeři.


  • 4,3

    30×

    4,2 30
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky, papriku na proužky. Obojí osmahneme na trošce oleje a krátce podusíme (asi 5 minut). Přidáme omytá a nakrájená rajčata a gothajský salám. Znovu podusíme 5 minut. Osolíme, opepříme a přidáme rozšlehaná vejce. Domácí lečo zamícháme a necháme "zatuhnout".

Domácí lečo rozdělíme na talíře a ozdobíme třeba čerstvou petrželkou. Jako příloha je nejlepší čerstvý chléb.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Domácí lečo

    Celkový počet komentářů: 2

    • Marta
      Marta

      Dobrý den mám dotaz dělala jsem domácí lečo a když jsem ho dělala na večeři za 4mesice bylo kyselé.

      09.01.2019 15:22:19

    • miruch
      miruch

      Komentář k receptu Domácí lečo

      Neni to spis gothaj se zeleninou? a ty kusy gothaje jsou obrovsky...vypada to dost divne teda...

      18.07.2018 11:04:52

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Domácí lečo

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.