reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Domácí kynuté těsto na pizzu

Celkový počet komentářů: 7
  • Pavlínka K
    Pavlínka K

    jak dlouho trvá než kvásek vzejde?

    24.07.2017 18:36:53

  • Monika
    Monika

    Komentář k receptu Domácí kynuté těsto na pizzu

    doporučuji dát o aspon pul hrnku vic mouky a pak jeste při zpracovani dalsiho aspon pul hrnku...misto testa mi vykynulo co si co se ani zpracovat nedalo jak se to lepilo ale jinak cajk

    23.01.2017 18:21:31

  • martin
    martin

    Jak na to aby se to těsto nemuselo plácat na pekaci, ale bylo ho možné roztocit v ruce? S tímto se to nedá, hned se trhá, ale jinak chuťově báječně, také už nepotrebujem pizzu kupovat, pohrajem si doma s testem a výsledek je dokonalý. Moc děkuju za recept

    21.12.2016 19:47:41

  • Eliška
    Eliška

    Kynuté těsto

    Když jsem těsto prehnětávala, hrozně se mi lepilo na prsty a to i přes mouku, kterou jsem si na ně dala. Bylo to dost těžké, ale výsledek mě potěšil. :-)

    27.04.2016 17:19:55

  • Jessica
    Jessica

    Komentář k receptu Domácí kynuté těsto na pizzu

    Nejlepší těsto!!! Jak od guzepeho :D !! Už nikdy si pizzu neobjednam! Mliko absolutně nevadí a konzistenci má senzační . Dávala sem droždí sušené a taky se nestala žádná tragédie ;) . Moc díky za recept!! Ukládám!!

    20.03.2016 16:59:42

  • Mirka M.
    Mirka M.

    Ja do testa na pizzu nikdy nedavam mleko, protoze ma pak buchtovou konzistenci a nevypece se do krupava, ani se dobre nevybarvi okraje.

    27.05.2013 15:48:26

  • trcalek (tecka) v
    trcalek (tecka) v

    Vždy si dělám těsto podle sebe od oka, ale tohle je dobré... :)

    19.06.2012 18:05:48

Nalezeno receptů: 7

Přidat příspěvek k receptu Domácí kynuté těsto na pizzu

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.